GİMPA Süpermarket açıldı

Zonguldak’ta Ahmet Toptan’ın sahibi olduğu GİMPA Süpermarket Mithatpaşa Mahallesi Ankara Caddesi No: 17’de kalabalık ve seçkin bir davetli topluluğunun katılımı ile hizmete girdi.

GİMPA Süpermarket açıldı

Açılış törenine, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Yorulmaz, Çaycuma ve Köyleri Kalkındırma, Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, siyasi parti temsilcileri kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, sivil toplum örgütleri, esnaflar ile çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Açılış öncesi konuşma yapan Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, GİMPA Süpermarket ’in Zonguldak halkına hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunarak, işletme sahiplerine bol kazançlar dileğinde bulundu.

Yapılan duanın ardından açılış kurdelesini GİMPA Süpermarket ‘in açılış kurdelesini Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve işletme sahibi Ahmet Toptan ile birlikte kesti. Geniş ve ferah bir alanda hizmete giren GİMPA Süpermarket herkesin beğeni ve takdirini kazandı. Açılışın sonunda gezilen süpermarkette bulunan çeşitler ve fiyatları tüm davetliler olumlu karşıladılar.

Açılış öncesinde ve sonrasında tüm davetlilerle ayrı ayrı ilgilenen işletme sahibi Ahmet Toptan ve çalışma arkadaşları teşekkürleri ile birlikte değişik ikramlarda bulundular.

Açılış sonunda davetliler, çeşitli hediyeler kazandı.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2017, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER