GİRİŞİMCİLERE İLGİNÇ TEKLİF

Zonguldak&8217;ın Kilimli Beldesi Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, girişimcileri ve yatırımcıları teşvik etmek amacıyla, beldede açılışını gerçekleştirdiği her yere 100 TL para veriyor.

GİRİŞİMCİLERE İLGİNÇ TEKLİF

Zonguldak&[#]8217;ın Kilimli Beldesi Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, girişimcileri ve yatırımcıları teşvik etmek amacıyla, beldede açılışını gerçekleştirdiği her yere 100 TL para veriyor.
Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir, Gelik Belediye Başkanı Dr. Fahri Yıldırım, Kilimli Beldesi Güney mahallesi İnönü caddesi üzerinde bulunan İstek Poyraz Mobilya Mağazası&[#]8217;nın bir şubesinin açılışını ve belde merkezinde bulunan Pikom Çeyiz mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Yapılan duaların ardından Gelik belediye başkanı Yıldırım ile birlikte açılış kurdelelerini kesen Başkan Özdemir, kestiği kurdelelerden aldığı parçalara cebinden çıkardığı sarıp verdi. İlk açılışın yapıldığı mobilya mağazasında çikolata ve kurabiye ikram edilen Başkan Özdemir, çeyiz mağazasından ise masa örtüsü de satın aldı.
Açılış yapılan mağazaların hayırlı olmasını dileyen Başkan Özdemir, beldede açılışı yapılan her iş yerini çok önemsediklerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2019, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER