GMİS Başkanı Yeşil, “Şuanda madenlerde pozitif vaka yok”

GMİS Başkanı Yeşil, “Şuanda madenlerde pozitif vaka yok”

Zonguldak Genel Maden İşçileri Sendika Başkanı Hakan Yeşil, pozitif vaka, Delta varyantı ve aşılama süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Zonguldak Genel Maden İşçileri Sendika Başkanı Hakan Yeşil, aşılama sürecinin başlamasıyla madenlerde pozitif vakaların görülmediğini söyleyerek, şuana kadar herhangi bir varyant virüsüne de madenlerde rastlanmadığını ifade etti.

“Görevliler madenlere giderek madencilere aşılama yapıyor”

Zonguldak Genel Maden İşçileri Sendika()Başkanı Hakan Yeşil, madenlerde aşılama sürecinin devam ettiğini belirterek, “Madenlere de öncelik tanınmıştı.  Devamında da yaş gruplarına gelen bir aşılama süresi devam ediyor. Şuanda da  görevliler bölgelere gidiyor. Diğer arkadaşlarımız sağlık bakanlığından randevu sistemiyle aşılama merkezilerine giderek açılarını oluyor. Temennimiz herkesin aşı olması. Özellikle madenlerde biz herkes aynı yerler kullandığımız için bulaşıcı özelliğimiz daha fazla. Bütün madencilerin aşı olması şart oldu.  Bizlerde aşılmayı teşfik ediyoruz”dedi.

“Şuanda madenlerde pozitif vaka yok”

Şuanda madenlerde pozitif vakanın olmadığını ifade eden Başkan Yeşil, “Şuanda madenlerde vaka sayılarımız yok. Bir kaç arkadaşımız sadece sivil hayatlarında temas olduğu için karantina da. Onun dışında pozitif vakamız yok”diye konuştu.

“Madenlerde varyand virüsü görülmedi”

Zonguldak Genel Maden İşçileri Sendika(GMİS)Başkanı Yeşil, madenlerde varyand virüsünün olmadığını söyleyerek,” Çok şükür şuan ülkemize giren varyand görülmedi. İnşallah da görülmez.  Toplum olarak herkesin sosyal mesafe ve maske kuralına dikkat etmesi gerekiyor. Vatandaşları uyarmak ve kuralları uyulması gerektiğini söylemek bizim görevimiz. “
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER