HAKSIZ REKABETİN ÖNÜNE GEÇİLMELİ

HAKSIZ REKABETİN ÖNÜNE GEÇİLMELİ
gundemeregli.com- Ereğli Sac Tüccarları Anonim Şirketi (ESTAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Esat Koç, yurt dışından gelen yassı mamullerin yerinde kullanılmayarak piyasaya sürüldüğünü ve haksız rekabete yol açıldığını dile getirdi.



Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2012, 12:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ünal Savaş
Ünal Savaş - 12 yıl Önce

KÜRESEL DÜŞÜNMEK; tüm dünyayı bir pazar olarak görmektir. Pek çok ülkeye satış yapabileceğinizi düşünmek, yeni bir vizyona sahip olmak demektir. Şikâyetçi olduğunuz dünyadaki pek çok işadamları gibi siz de küresel düşünün ve vizyonlarınızı ihracatla ve üretimle geliştirin. KÜRESEL DÜŞÜNMEK; Hem kendi iç pazarınızı korumak, hem de diğer ülke pazarlarına açılmak için rekabetçiliğin ön koşuludur.
DEĞİŞİN ARTIK!!! Değişmemekte direnip, Sonrada devletten korumacılık beklemeyin. Korumacılık gelmediğinde de ağlayıp sızlamayın. Her zaman bir B,C planınız olsun.
Yakın zamanda ERDEMİR, çelik servis merkezini devreye alacaktır. Var mı? Buna karşı bir planınız??? Ne kadar acıdır ki, Soba borusu bile Ereğli’ye Eskişehir’den, Kayseri’den gelmektedir. Bahsettiğiniz olumsuzluklar, hep ERDEMİR odaklı düşünmenizden kaynaklanmaktadır. GİRİŞİMCİ OLUNUZ.

HAKSIZ REKABET YOKTUR, DÜNYANIN HER GÜN DEĞİŞEN YENİ EKONOMİK GERÇEKLERİNE UYUM SAĞLAYAMAMAK VARDIR.

SÖZÜN ÖZÜ:

“Yeni yüzyıldaki gelişmeler ne olursa olsun, şirketlerimizin iş yapma şeklini, bizim iş yapma şeklimizi ve her birimizin çalışma şeklini yapılandırmada başrol, küreselleşmeye düşecek. İşletme ne kadar küçük olursa olsun, dünyanın herhangi bir yerinde onu kişisel olarak etkileyecek bir süreç, ürün ya da plan mutlaka olacak”
Mike Johnson

Ünal SAVAŞ – Erdemir emeklisi, 2005, Kalite gönüllüsü
Ünal SAVAŞ – Erdemir retired, 2005, Quality volunteer
“Kalite formalite değildir.” “Quality is not a formality.”

SIRADAKİ HABER