'Halkın ve işçi arkadaşlarımızın coşkusu had safhadaydı'

Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci, 1 Mayıs kutlamalarında Zonguldak’ın emeğe ve emekçiye bir kez daha sahip çıktığını gördüklerini söyledi. Demirci, “1 Mayıs'ı Zonguldak'a ve işçi kardeşlerimize yakışır şekilde geçtiğini umut ediyorum. Güzel bir şekilde kutladık. Halkın ve işçi arkadaşlarımızın coşkusu had safhadaydı ”dedi.

'Halkın ve işçi arkadaşlarımızın coşkusu had safhadaydı'

Madenci anıtında 1 Mayıs kutlamalarının coşku içinde geçtiğini belirterek başta emniyet müdürlüğü, sivil toplum örgütleri, sendikalar ve çok sayıda katılımcıya teşekkür ettiklerini belirten GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, 1 Mayıs kutlamalarını da değerlendirdi.

Zonguldak’ın bu kalabalığı hak ettiğini belirten GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, sözlerini şöyle sürdürdü: “1 Mayısı Zonguldaka ve işçi kardeşlerimize yakışır şekilde geçtiğini umut ediyorum. Güzel bir şekilde kutladık. Halkın ve işçi arkadaşlarımızın coşkusu had safhadaydı. Zonguldak; böyle eylemlere böyle söylemlere alışık olduğu için güzel geçti. Geçen yıl GMİS olarak Çanakkaledeydik. Bu sene hakikaten güzel bir şekilde geçti. Umuyorum ki halkımız da insanlarımız da mutlu olmuştur. İşçi arkadaşlarımız da mutlu olmuştur. Biz de vereceğimiz mesajları medya aracılığıyla ilgili yerlere ulaştırıldığını tahmin ediyoruz. 1 Mayıs herkesin bayramı. Herkesin katılımı bizi çok mutlu etmiştir. 170 yıldan beri Zonguldak ile Türkiyenin 81 ilinden insanlarla kucaklaşmış bir kent” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2017, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER