‘’HER ELİ TUTACAĞIZ’’

‘’HER ELİ TUTACAĞIZ’’

Zonguldak Belediye Meclisi Salonu’nda düzenlenen ‘’MHP İl İstişare Toplantısı’’na katılan MHP MYK Üyesi Murat Kotra’ya,  sık sık alkışlarla tezahüratlarda bulunularak yoğun ilgi gösterildiği gözlemlendi.
MHP MYK Üyesi Kotra, toplantıda saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yaptığı konuşmada, şöyle dedi:
‘’Devlet milletiyle kenetlenmiş, Türk tarihi, Türk kültürü, bunun yanı sıra birlikte yaşama azmi, milli birliğin mihveri haline gelmiştir. Hiç kimse, Türk milletinin hassasiyetlerini hafife almamalıdır. Özellikle de milli asalet ve sabrı göz ardı etmemelidir.
Sokak dedikodularına bel bağlayan, sosyal medya fitnelerini geçim kapısı gören, suç ve terör örgütlerinin şantajlarından bayağı şekilde medet uman zillet ittifakı, milletimizin engin feraset ve gıpta edilecek irfanı karşısında asla tutunamayacaktır.
Bugün kimin kiminle işbirliği yaptığı, kimlerin hangi mahfillerin kuklası haline geldiği bellidir, belgelidir.
Türkiye’nin siyasi ve toplumsal dengesini bozarak güç ve iktidar devşirmek için kuyruğa girenler, zalimlerin oyun uşağı olmakla birlikte zilletin kapı kuludur.
Milliyetçi Hareket Partisi, kirli niyet sahiplerine karşı Türk milletiyle bir ve beraberdir. Kalbi Türkiye sevdasıyla çarpan hiçbir dava arkadaşımız vatan ve millet muhaliflerinin senaryolarına prim ve destek vermeyecektir.
Yolumuz çetin, mücadelemiz kutlu, zaferimiz kesindir. İlkelerimizden, ülkülerimizden, ülkemizin ebedi hak ve çıkarlarından taviz vermeden, davamızın bizlere yüklediği yüksek sorumlulukları heyecanla yerine getirecek azim ve inanmışlığı bi hakkın göstereceğiz.
Kahraman ülkücü şehitlerimizin yüzünü kara çıkarmayacağız.
52 uzun yıldır sürdürdüğümüz dava mücadelemize leke sürdürmeyeceğiz.
Her zaman demokrasinin, milli iradenin, meşru taleplerin, hukuk üstünlüğünün, devletimizin ve milletimizin tartışma kabul etmeyen emanetlerinin yanında duracağız.
Türkiye’ye cephe almış ülkelerin, organize suç şebekelerinin, terör örgütlerinin, bölücü mihrakların, demokrasi karşıtlarının taciz ve tezviratlarına hiçbir şekilde kulak asmadan yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi, meselelere hakimdir.
Nitekim partimiz, Türkiye’nin içine çekilmek istenen girdabın farkında, buna karşılık siyasi pozisyonu da nettir ve milletten yanadır.
Milliyetçi Hareket Partisi, bir demokrasi namusudur. Milliyetçi Hareket Partisi, büyük bir millet eseridir.
Milliyetçi Hareket Partisi huzurun, umudun, güvenliğin, istikrarın, vatanseverliğin, dik duruşun, dik başın, devrilmez inancın markasıdır.’’

-‘’HER ELİ TUTACAĞIZ’’
Milli iradeyi milliyetçi iradeye dönüştürmek için daha çok gönüle gireceklerine dikkati çeken Kotra, ‘’Her eli tutacağız, her kapıyı çalacağız, hiç kimseyi ayırmayacağız, ayrı görmeyeceğiz. Devleti yaşatmak için insanı yaşatacağız. Daha mutlu, daha güvenli, daha müreffeh, daha gelişmiş bir millet hayatı için geceyi gündüze katacağız. Bunu yaparken geçmişimizi göz ardı etmeyeceğiz’’ diye konuştu.

-‘’BİZ MİLLİYETÇİ HAREKETİZ’’
Kotra, şöyle devam etti:
‘’Birileri gibi vicdanımız ipotekli değildir.
Birileri gibi irademiz tutsak düşmemiştir.
Biz Milliyetçi Hareketiz, biz Cumhur İttifakı’yız, biz ya istiklal ya ölüm diyen bir kahramanlığın varisleriyiz. Huzur isteyen milletimizle tek yüreğiz.
Siyaseti sanal korkulara tahvil etmek isteyen pişkin zihniyetler, pireyi deve yapan palavracılar, bir kaşık suda fırtına koparan pervasızlar akıllarından çıkarmasınlar ki, hak edene fırlatılacak taşlar cebimizdedir, hesapsız uçanlar, istismar dallarına yüzsüzce konanlar bedel ödemeyi muhakkak surette göze almalıdırlar.
Bayrak olacağız, sancak olacağız, vatan olacağız, düşmeyeceğiz, Türkiye’yi kesinlikle düşürmeyeceğiz. Türk milletinin kahramanca duruşuyla ayrık otlarını kurutup bölünme umudu taşıyanları hayal kırıklığına uğratacağız, zilletin önünü keseceğiz, oyunlarını bozacağız, serdengeçti bir yürekle Türkiye’yi sonuna kadar muhafaza ve müdafaa edeceğiz. Cumhur İttifakı’nın muazzez varlığını samimiyetle koruyacağız. 
Bugün yapacağımız İstişare toplantısında partimizin gelişmeler ve siyasi gündemle ilgili tutumu ele alınarak bundan sonra takip edeceğimiz siyaset ve stratejiler ele alınacaktır.’’

-‘’PARTİ DİSİPLİNİNDEN ASLA AYRILMAYACAĞIZ’’
‘’Hiyerarşik yapının zedelenmesine asla ama asla müsade etmeyeceğiz’’ diye konuşmasına devam eden Kotra, şunları kaydetti:
‘’Liderimize, teşkilatımıza, yük olan değil, yük alan olacağız, parti disiplininden asla ayrılmayacağız, Bir olacağız, ağız birliği yapacağız. 
Bu duygu ve düşünceler ile toplantımızı şereflendiren her bir dava arkadaşıma birbirinden değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Zonguldak’ta geçmişten günümüze, liderimize, davamıza, partimize sadakatle bağlı kalarak Ülküdaşlık hukukundan ayrılmamış Ülkücü duruşundan taviz vermemiş, nefsinin esiri olmamış, davamıza emeği ve hizmeti geçmiş tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, hepsine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.’’
MHP Zonguldak İl Başkanı İlkay Varol Demirköse de toplantının hayırlı olması dileğinde bulundu.
Toplantı, daha sonra basına kapalı devam etti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sebahattin ozarslan
Sebahattin ozarslan - 3 yıl Önce

Bizim oylarimiz mahallelerde hakkımızda

SIRADAKİ HABER