HIRSIZLARA SUÇÜSTÜ

HIRSIZLARA SUÇÜSTÜ

 

 

Kdz. Ereğli Emniyet güçleri hırsızlık olayına karışan iki kişiden birini ısrarlı takip sonucu yakaladı.

Edinilen bilgilere göre emniyet güçlerinin önceki gece saat:04.00 sıralarında yapmış oldukları kontroller sırasında; Müftü Mahallesi Çetin Apatay Bulvarı Askeri Lojmanların bulunduğu kısımda şüpheli gördükleri 2 erkek şahsı yakın takibe aldı. Ekiplerin şahısları kontrol etmek amacı ile yaklaşmasıyla şahıslar kaçmaya başladı.  Ekipler kaçan şahıslardan E.B isimli şahsı kovalamaca sonucu yakaladı. Ekiplerin şahısların kaçtığı bölgede yapmış olduğu incelemede iki adet eldiven, beş TL lik bankomatlardan oluşan lastik ile bağlı deste halinde toplam yüz adet 500 TL para, 5 adet siyah deri kordonlu Q&Q marka erkek kol saati ve 1 adet SWATCH marka erkek kol saati ele geçirildi.

Yakalanan şahsın incelemesinde 17 Şubat 2011 tarihinde Konya İlinde kasa hırsızlığına karıştığı anlaşılmıştır. Ekibimizin yapmış olduğu detaylı araştırma sonucunda Müftü Mahallesi Çetin Apatay Bulvarı üzerinde bulunan Aygün Fastfuud isimli işyerinin yönetim odasında bulunan çelik kasanın levye ile kırılmak sureti ile açıldığı ve ekibimiz tarafından ele geçen para ve malzemelerin bu kasa içerisinden alındığı tespit edildi.. E.B isimli şahıs yapılan tahkikat sonucunda Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş, olay yerinden kaçan 2. şahıs ile ilgili arama çalışmaları devam etmektedir.

Yapılan açıklamada,  İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin suç ve suçlu ile mücadelede çalışmaları aynı kararlılık ve titizlikle devam edecektir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                           

 

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2012, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER