İlla Muhammet'in ölmesi mi gerekiyordu?

5 yaşındaki Muhammet Ali Çınar’ın ölümü (!) sonrası üzerine yıllardır Potbaşı Halkının isyan ettiği o yol trafiğe açıldı.

İlla Muhammet'in ölmesi mi gerekiyordu?

Karadeniz Ereğli ye bağlı Kışla Mahallesi Potbaşı Sokak üzerinde yolun karşısındaki oyun parkına geçmek isterken T.K., idaresindeki  67 TY 925 çekici ve 67 TY 926 dorse plakalı TIRın altın da kalarak feci şekilde can vermişti. Üzücü olayda yaşamını yitiren Muhammet Ali Çınar için Potbaşı camisinde cenaze namazı kılındı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı öncesinde baba Ferhat Çınarın ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi. Muhammet Ali Çınar göz yaşları içerisinde şehir mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Düzenlenen cenaze törenine,  Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, önceki dönem Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Belediye Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları yetkilileri, yakınları ve mahalle halkı katıldı.

 

İLLA  ÖLÜM MÜ OLMALIYDI?

Potbaşı Mahallesinde Muhammet Ali Çınar(5) ‘ın ölümünden hemen sonra açılışı devam eden Bölücek yolundan Ereğli Yoluna bağlanan eski yol, gece başlayan çalışmalar tamamlanarak  kontrollü olarak trafiğe açıldı.

Mahalle halkının tepkisi üzerine yapılan girişimler yolun açılışı için Ankara ile İrtibata geçen Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun girişimleri olumlu sonuçlandı. 

EREĞLİ, KIŞLA VE GÜLÜÇ YOLUNA HIZ KESİCİ KONSUN

Son bir yıl içinde 4-5 kişinin öldüğü yolda özellikle Erdemir’den yük alan Tırların yarattığı felaketin önlenmesi için yolda IŞIKLI BARİYER konması  halinde, kazaların önlenmesi mümkün olacaktır.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER