İyi başlangıç...

Temsilcimiz Kepez Çaylıoğlu spor iyi başlangıç yaptı...

İyi başlangıç...

Kepez Çaylıoğluspor 63 - Akhisar 53

Zonguldakın Ereğli ilçesi Kepez Çaylıoğlu spor Basketbol takımı U-18 Eleme maçında karşılaştığı rakibi Akhisar sporu 63-53 mağlup etti.

Ereğli de kurulduğu günden bu yana bir çok spor dalında mücadele veren Kepez Çaylıoğlu spor U-18 Erkek Basketbol A Seviyesi Türkiye şampiyonası Yarı finalleri C grubunda ilk karşılaşmasında Akhisar sporu 63-53 mağlup ederek finallere galibiyetle başladı.

Denizli de başlayan turnuvada C grubunda mücadele eden temsilcimiz Kepez Çaylıoğlu spor, 08,04,2017 Cumartesi (Yarın)Trabzon spor ile karşılacak olan temsilcimiz Pazar sabah saat 09.00 da da Antalya spor ile karşı karşıya gelecek. Gruplarda birinci ve ikinci olan takımlar Antalya da düzenlenecek olan finallere katılmaya hak kazanacak. Şampiyonada ilk karşılaşmadan galip ayrılan Kepez Çaylıoğlu spor U-18 Basktbol takımı koçu İlyas Yiğit Akkaş Denizli de çıktığımı zilk karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldık. Yarın Trabzon ve Pazar günü de Antalya ile karşılaşacağız. Her iki maç için sahaya galibiyet için çıkacağız. Amacımız gruptan çıkarak Antalya da ki finallere katılmaya hak kazanmak. Bunu yapacak güçteyiz. Takımıma güveniyorum. Zonguldakımızı ve Ereğlimizi burada ve Antalya da en iyi şekilde temsil edeceğimize inancımız tamdır dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2017, 08:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER