KADİR GECESİ’Nİ İDRAK EDECEK OLMANIN MUTLULUK VE SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, 23 Temmuz 2014 Çarşamba akşamını 24 Temmuz Perşembe gününe bağlayan gece idrak edilecek olan Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

KADİR GECESİ’Nİ İDRAK EDECEK OLMANIN MUTLULUK VE SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ.

gundemeregli.com- Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, 23 Temmuz 2014 Çarşamba akşamını 24 Temmuz Perşembe gününe bağlayan gece idrak edilecek olan Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Uysal´ın mesajı şöyle;

Pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve mutluluğun doruğa ulaştığı, af ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın mutluluk ve sevincini yaşıyoruz.

Her şeyden önce, Kadir Gecesi hürmetine, İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşlarının durmasını, bütün kardeşlerimizin bayrama huzur ve güven içerisinde ulaşmasını temenni ediyor;

Kadir Gecesi ile birlikte bayram havasını da solumaya başladığımız şu günlerde, Ereğlili hemşerilerimin kandilini tebrik ediyor, Kadir Gecesi´nin ilçemiz, bölgemiz, ülkemiz, İslam Dünyası ve bütün insanlık için hayırlı gelişmelere vesile olmasını diliyorum.

KADİR GECESİ ÖZEL PROGRAMI DÜZENLENECEK

Kdz. Ereğli Belediyesi, Kadir Gecesi nedeniyle İlçe Müftülüğü işbirliği ile Kadir Gecesi Özel programı düzenleyecek. Çarşamba akşamı Amfi Tiyatroda gerçekleşecek ve 21.30’da başlayıp, 24.00’e kadar devam edecek program kapsamında, Tasavvuf Müziği dinletisi, Sema gösterisi, Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okunması yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER