Karabük’te tedbirler arttı, kente giriş çıkışlar kayıt altına alınmaya başlandı

KARABÜK'ÜN GİRİŞ VE ÇIKIŞLARINDA YENİ TİP KORONA VİRÜS (COVİD-19) TEDBİRLERİ ARTTIRILARAK, ŞEHİR DIŞINDAN GELEN ARAÇLAR DURDURULARAK YOLCULARIN ATEŞ ÖLÇER CİHAZLARLA KONTROL EDİLDİKTEN SONRA KAYIT ALTINA ALINMAYA BAŞLANDI.

Karabük’te tedbirler arttı, kente giriş çıkışlar kayıt altına alınmaya başlandı

Karabük’ün giriş ve çıkışlarında yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri arttırılarak, şehir dışından gelen araçlar durdurularak yolcuların ateş ölçer cihazlarla kontrol edildikten sonra kayıt altına alınmaya başlandı.

Özellikle Ankara ve İstanbul ile Kastamonu, Bartın ve Zonguldak illerine ulaşımın sağlandığı yollarda bulunan polis ve jandarma kontrol noktalarında Sağlık personelleri tarafından ateşleri ölçülerek, başka şehirlerden gelenler polis ekipleri tarafından tek tek kayıt altına alınıyor.

Yoğunlukla İstanbul’dan yola çıkan vatandaşların Kastamonu ve Sinop’taki köylerine köylerini gittikleri gözlemlenen uygulamada, sağlık ekipleri araçlarda bulunanların tek tek ateşlerini ölçerken, polis ekipleri ise şehir dışından gelenlerin tek tek kayıtlarını tuttu. Zaman zaman uzun kuyrukların oluştuğu uygulamada tüm araçlardaki yolcular tek tek kontrol edildikten sonra gönderiliyor.

Kontrol noktasında durdurulan şehirler arası yolcu otobüsünde iki kişinin ateşi yüksek çıkınca, onlara yakın oturanlar da ekiplerce aşağıya indirildi. Bir müddet sonra ikinci kez ölçümleri yapılan şahsıların ateşleri normal çıkınca herkes rahat nefes aldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2020, 19:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Madenci
Madenci - 4 yıl Önce

Karabüke binlerce cezayirliyi sok sonra giriş cikis onlem falan flan .

Cahil Hoca
Cahil Hoca - 4 yıl Önce

Cezayirliler sana ne zarar veriyor. Karantina altındalar zaten. Merak etme bizimkiler gibi kaçmazlar da. Gidecek yerleri yok zaten. Adamlar 14 gün değil belki aylarca ülkeleri alana kadar misafir edilecekler. Adamlar ülkelerine alınmadığı için buradalar. Karantinaya tabi ki alsınlar ama yurttaki sıcak yemeği bırakıp da nereye gitsinler.... Asıl sıkıntı İstanbul’dan köyüne memleketine geçenler... Köyler karantinaya alınıyor bu yüzden.... Ağzınıza sakız yapmışsınız Cezayir Tunus Yemenliyi Umreden gelenleri....
Avrupa'dan gelenler....
Devletimiz herkese sahip çıkıyor. Bak bu adamları kendi ülkeleri almazken bizim devletimiz gelmek isteyene özel uçak kaldırıyor. Karantinada tutup yolluyor. Umreden gelen de Avrupa'dan eğitim görürken gelen de hatta ülkesine kabul edilmeyen uyruğunun ne olduğu önemsiz insanlar da devletin himayesinde.... Allah devletimize milletimize zeval vermesin...

Halil Önder
Halil Önder - 4 yıl Önce

Doğru bir uygulama Tesekkürler

Yalnız asker
Yalnız asker - 4 yıl Önce

Çok önceden alınması gereken bir uygulama ama yinede iyi olmuş.

Kemal
Kemal - 4 yıl Önce

Hayırlı olsun

Ahmet hocac
Ahmet hocac - 4 yıl Önce

Cahilbhoca ,kendi ülkesinin almadığıni biz neden aliyoruz

SIRADAKİ HABER