KARAYEL ARKADAŞLARI İLE YÜRÜYÜŞE DAVET ETTİ

KARAYEL ARKADAŞLARI İLE YÜRÜYÜŞE DAVET ETTİ
gundemeregli.com- Türkiye Gençlik Birliği´nin Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Yahya Karayel, tüm Ereğli halkını 29 Ekim tarihinde Ankara´da gerçekleştirilecek etkinliğe davet etti.

 Ereğli şubesindeönceki akşam düzenlediği basın toplantısında 

DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Cumhuriyet´e sahip çıkacak bir milli merkez oluşturulması gerektiğini savunan Karayel, bu anlamda 29 Ekim tarihinde Ankara´da gerçekleştirilecek etkinliğe Kdz.Ereğli´den bir otobüs ile birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Ülkenin içerisinde bulunduğu sorunlaru görmezden gelemeyeceklerinin altını çizen karayel sözlerini şöyle sürdürdü:

Bugün sınırların kaybolduğu, bayrakların indirildiği, ordunun lağverildiği, onlarca askerimizin şehit olduğu, sistemimizin gericileştirildiği, Atatürk heykellerinin direklere bağlanarak asıldığı, Atatürk´ün okul kitaplarından kaldırıldığı Mustafa Kemal ve Cumhuriyet ile hesaplaşıldığı özetle milli güçlere saldırıldığı dönemdeyiz.

İLAN EDİYORUZ

Türk-Kürt kardeşliğini baltalayan git gide bölünmeyi hızlandıran Büyük Orta Doğu Projesi kendini meşrulaştırması için AKP tarafından Anayasa geçirilmeye çalışılmaktadır ve aynı zamanda ABD planlarıyla Türkiye-Suriye savaş çığırtkanlığını AKP tarafından yapılmaktadır. İşte bu koşullar düşünüldüğünde Cumhuriyet´e sahip çıkacak bir milli merkez oluşturulması gerekmektedir. Bu anlamda seferberlik ilan etmemiz gerektiğinin bilincindeyiz ve 29 Ekim Cumhuriyetimizin kurulduğu gün 100 binlerle Ankara´da Cumhuriyet´in sahipsiz olmadığını haykıracağız. 29 Ekim günü Kdz.Ereğli halkını Ankara´ya davet ediyoruz. Bugünden itibaren seferberlik yürüyüşü çalışmalarına Ereğli´de başladığımızı ilan ediyoruz. Herkesi etkiliğimize bekliyoruz dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2012, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER