Kastamonulular Derneği kuruldu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşayan Kastamonulular dernek kurmak için girişimde bulundu. Geçici yönetimi belirleyen Kastamonulular dernekler masasına müracaatta bulunarak, çalışmalara başladı.

Kastamonulular Derneği kuruldu

Ereğlide yaşayan Kastamonulular dernekler masasından aldıkları evrakları doldurarak,  geçici yönetimi belirleyerek girişimlerde bulundu.   

Yeni  Dernek kurulumu ile ilgili konuşan Onursal Başkan Mustafa Yazıcı, amaçlarının  yöremizi en iyi şekilde tanıtmak ilçede birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu vurguladı. Yazıcı yaptığı açıklamada ayrıca, Birlik, beraberlik için, bu nedenle dernek kurulumu için arkadaşlarımızla bir araya geldik, gerekli çalışmalarımızı yapmaya başladık, dernekler masasından aldığımız evrakları hazırlayarak resmen derneğimizi açarak, çalışmalarımızı yapacağız.  Geçici yönetimi belirledik,  hayırlısı olsun” dedi

Kastamonu ve çevre illeri Kültür Derneği geçici Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Başkan Zafer Sucu Başkan, Ali Yanık 2. Başkan, Necdet Karaahmetoglu Gün Şeker Genel Sekreter, Sebahattin Doğdu Mali Sekreter, Mustafa Şentürk üye, Yılmaz Yaman üye, M. Kutlayan Aydın  Üye, Ayhan  Erol üye, Mustafa Yazıcı Onursal Başkan , Sinan Kabatepe Basın-Onursal Üye olarak belirlendi.                                                                                                              

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2017, 08:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER