KAYMAKAM NEDEN SAKIZ HEDİYE ETTİ?

KAYMAKAM NEDEN SAKIZ HEDİYE ETTİ?

gundemeregli.com- Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç sigara bırakan memur ilginç bir jest yaparak, gömlek ve sakız hediye etti.

Malğaç, makamında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, her yıl 100 bin kadar insanın sigaraya bağlı hastalıklardan dolayı hayatını kaybettiğini ifade ederek, özellikle genç yaşta başlanan sigara bağımlılığı nedeniyle ileri ki yaşlarda çeşitli hastalıkların ortaya çıktığını söyledi.

İlçede görev yapan memurların sigarayı bıraktığı takdirde çeşitli hediyelerle ödüllendirileceğini belirten Malğaç, şunları kaydetti:

Biz sigara ile mücadele adına teşvik yöntemini ilk olarak doktor beyden başlatmak istedik. Doktor bey 4 senedir günde 2 paket sigara içen biriydi. Halı saha maç oynarken sigaradan dolayı yorgun düşmüştü. Bu nedenle sigarayı bıraktığını bizlere açıkladı. Biz de kendisine sigarayı bıraktığından dolayı sakız ve gömlek hediye etmek istedik. Bundan sonra sigarayı bıraktığını açıklayan memurlarımıza sakız ve gömlek hediye edeceğiz.

Nazım Aydemir de,  4 yıldır günde 2 paket sigara içtiğini, halı sahada maç yaptığı sırada rahatsızlandığı için sigarayı bıraktığını söyledi.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2012, 08:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER