KIRMACI ÇÖPLÜĞÜ REHABİLİTE EDİLİYOR

Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında gerçekleştirildi.

KIRMACI ÇÖPLÜĞÜ REHABİLİTE EDİLİYOR

Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi Şubat ayı meclis toplantısı Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonunda gerçekleştirildi. Şubat ayı meclis toplantısı öncesi gündem dışı bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in üzüntüsünü yaşadığını bildirerek başsağlığı diledi. Uysal, aynı gün Kilim’lide yaşama veda eden son Kore gazisi Şevket Akkuş’a da Allah’tan rahmet diledi, ailesine taziyelerini iletti.

 

KIRMACI ÇÖPLÜĞÜ REHABİLİTE EDİLİYOR…

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kırmacı çöplüğünü rehabilite etmek için harekete geçtiklerini belirtti ve Kırmacı Mahallesinde yer alan Düzensiz Evsel nitelikli Katı Atık Depolama Alanı Rehabilitasyonu Projesi’ni meclis gündemine taşıdı.

Proje için İller bankasından 8 milyon 190 bin 347,83 lira tutarında kredi kullanılması maddesi ilgili komisyona oy birliğiyle havale edildi.

 

2017’DE 60 BİN TON ASFALT DÖKÜLECEK…

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 2017 yılı içerisinde 60 bin ton asfalt dökmek için planlama yaptıklarını belirterek, İller Bankasından 12 milyon TL avantajlı kredi alınması konusunu meclis gündemine taşıdı. İlgili madde oy birliğiyle Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi.

Gündemde bulunan aralarında sözleşmeli personel istihdam edilmesinin görüşülmesi, resmi kurumlara ve şahıslara ait imar tadilat taleplerinin görüşülmesi, belediyeye yeni araç ve iş makinesi alınmasının görüşülmesi gibi diğer maddelerde karara bağlandı.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2017, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER