KIZINA TOKAT ATAN BABAYA 740 TL CEZA

Zonguldak’ta, evinde bir erkekle yakaladığını öne sürdüğü kızına tokat atan taşeron firma işçisi babaya 740 TL para cezası verildi.

KIZINA TOKAT ATAN BABAYA 740 TL CEZA
gundemeregli.com Devrek´de meydana geldi. İlçede yaşayan Sefer B., evinde erkekle yakaladığını iddia ettiği 19 yaşındaki kızı E.B.’ye iddialara göre tokat attı. Bunun üzerine E.B. de babasından şikayetçi oldu.

Devrek Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen davada baba Sefer B. hazır bulundu. Baba Sefer B., kızına karşı “basit yaralama” suçundan yargılandı. Baba Sefer B.’ye 740 TL para cezası verildi. Yaşadıklarını anlatan baba Sefer B., şöyle konuştu: “Kızım geldi yanıma, 15 senedir görmüyordum. Ayrıldığım eşimin yanındaydı. Üç ay yanımda kaldı. Üç ay sonra bir şahısla ilişkisi olduğunu öğrendim. Araştırdım bir şey bulamadım. Bir sabah işe gidecektim. Saat 05.00 gibi, evden çıkarken erkek ayakkabıları gördüm. Odalara baktım kimseyi bulamadım. Kızımın odasına girdim. İçeride çırılçıplak vaziyette yatıyorlardı. Bunun üzerine kızımı dışarıya çıkarttım. Üstünü giyindikten sonra niye böyle yaptığını sordum. ‘İstemeyerek oldu’ diye cevap verdi. Aynı gün akşamı eve gece 01.30 sıralarında geldi. Nerede olduğunu sordum. Söylemeyince tokat attım. Sonra polisler geldi. Beni mahkemeye verdiler. İlk önce 3 bin TL’ydi sonra 740 TL ceza verdiler. Kızım benden şikayetçi olmuş. Hiçbir mahkemeye girmedi.” 
Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2014, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER