KONFERANSLARA BÜYÜK İLGİ

KONFERANSLARA BÜYÜK İLGİ
gundemeregli.com-

Sabahtan  din görevlilerine öğleden sonra öğretmenlere  Akşam da her kesimden kesimden halka; kişisel gelişim, eğitim, aile yapısı ve liderlik konularında verilen konferanslar dikkatle izlendi.

Alişan Kapaklıkaya,3 ayrı seanslık konferanslarında sinevizyon eşliğinde motivasyonu arttırıcı görsel sunumlar yaparak, öğrenme, öğretme, aile yapısı ve liderlik konularındaki tecrübelerini anlattı. Konuşmalarında çocukluk yıllarında başından geçenler ve üniversiteyi kazanmasında yaşadıklarını da anlatan Kapaklıkaya, seminerleri sırasında konuşması ve hareketleri ile dikkat çekti.

Kapaklıkaya son olarak stresten kurtulmanın ve onu pozitif enerjiye çevirmenin yollarını anlattı. Stresin eve sokulmadan nasıl dışarıda bırakılacağını dile getiren Kapaklıkaya, ayrıca yapılan işi çekilmez bir meslek olmak yerine sevilen bir iş haline getirmenin yöntemlerini anlattı. Çocukların eğitimi konusunda dikkatli hareket edilmesi gerektiğini ve ailenin çocuğun eğitimine sağladığı katkının önemine işaret eden Kapaklıkaya, Evlilikte yaşanan sorunlar, eşlerle çocukların arasındaki iletişimin önemini ifade ederek aile bireylerinin aynı dili ve aynı duyguları konuşması gerektiğinin önemini belirtti.


Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2012, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER