Kozlu Belediyesi'nden Anneler Günü Etkinliği

Kozlu ilçesinde belediye tarafından "Anneler Günü" etkinliği düzenlendi.

Kozlu Belediyesi'nden Anneler Günü Etkinliği

Zonguldakın  Kozlu ilçesinde belediye tarafından  Anneler Günü etkinliği düzenlendi. Etkinilğe katılan anneler, Başkan Kerim Yılmaza teşekkür ettiler.

Kozlu Belediye Başkanlığı tarafından Midilli At Çiftliğinde  Anneler Günü etkinliği düzenlendi. Etkinliğe ilçede ikamet eden aileler ve meclis üyeleri de katıldı. Canlı müzik eşliğinde eğlenen davetliler,  Kozlu Belediyesi Halk Dansları ekibinin gösterilerini de izledi. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Başkan Kerim Yılmaz, Cennet annelerin ayakları altındadır. Elleri, ayakları öpülesi anneler hoşgeldiniz. Sizlerin kıymeti, değeri biçilemez. Bu güzel etkinliğimize renk kattınız. Şehit annelerimizi de unutmuyoruz. Şehitlerimizi de yad ediyoruz. Gerçekten anne yüreği anlatılması çok zordur. Öncelikle onları saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Onları anlatmaya kelimeler yetmez diye konuştu.

Programda 87 yaşındaki Halime Küçük ile Belediye Başkanı Kerim Yılmazın birlikte fotoğrafının bulunduğu pasta kesildi. Başkan Yılmaz, Halime Küçüke ayrıca çiçek takdim etti. Program canlı müzik eşliğinde devam etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2017, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER