Kurban Bayramı İçin Bayramlaşma Programları Açıklandı

Kurban Bayramı İçin Bayramlaşma Programları Açıklandı

Zonguldak ve ilçelerinde, geçtiğimiz üç dini bayramda gerçekleştirilemeyen bayramlaşma töreni, Salı günü başlayacak Kurban Bayramı’nda nihayet gerçekleştirilebilecek. Zonguldak Valiliği ve Ereğli Kaymakamlığı, Kurban Bayramı için bayramlaşma programlarını açıkladı.

Zonguldak Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Zonguldak’ta Vali Mustafa Tutulmaz ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek bayramlaşma programı,

20 Temmuz (Bayramın 1. Günü) saat 11.00’de  Zonguldak Polisevinde gerçekleştirilecek.

Zonguldak protokolü bayramlaşmanın ardından 11.30’da İl Emniyet Müdürlüğü, 1145’te ise İl Jandarma Komutanlığı’na ziyarette bulunacak.

Protokol, 12.00’de şehit ailesi ziyareti kapsamında, Şehit Teğmen Hasan Hatıl’ın İncivez Mahallesinde bulunan evlerine ziyarette bulunacak. Protokol, saat 12.20’de Aile ve Sosyal politikalar İl Müdürlüğü Merkez Huzurevi Müdürlüğünü,  12.40’ta ise Atatürk Devlet Hastanesi’ni ziyaret edecek.

KARADENİZ EREĞLİ’DE BAYRAMLAŞMA…

Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı da 20 Temmuz 2021 Salı günü başlayacak olan “Kurban Bayramı”nın birinci günü Kaymakamlık ve Kdz.Ereğli Belediye Başkanlığı ile ortaklaşa düzenlenen “Bayramlaşma Programı”nı açıkladı.

Protokol bu kapsamda Bayramın 1. Günü 15.00’te İnönü Parkı Cam Kafe’de gerçekleştirilecek bayramlaşma merasimine katılacak.

Ereğli protokolü, 16.00’da Devlet Hastanesi, 16.30’da İlçe Emniyet Müdürlüğü, 17.00’de İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretleri gerçekleştirecek. Ereğli’deki bayram ziyaretleri, 17.30’da TCSG 301 Komutanlığı ziyaretiyle sona erecek.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, vatandaşlar ve kamu personelinden isteyenlerin, ziyaret yerlerine protokolle birlikte gidebileceği bildirildi. Bu amaçla Karadeniz Ereğli Belediyesi bir minibüsü protokolle birlikte hareket edecek şekilde bir önceki ziyaret yerinde hazır bulunduracak.

Kurum ziyaretlerine protokolün (Kaymakam, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı, BEÜ Eğitim Fakültesi Dekanı) yanı sıra arzu eden kamu kurumlarının yetkilileri de katılabilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER