KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR
gudemeregli.com-Zonguldakta kuvvatli yağış bekleniyor.
Yurdun kuzeybatı kesimlerinin akşam saatlerinden itibaren Balkanlar´dan gelen serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Akşam saatlerinde Trakya kesiminde, gece saatlerinde Marmara´nın kuzey ve doğusu ile Batı Karadeniz kıyılarında görülecek yağışların, Düzce ve Zonguldak çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü´nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeybatı, doğu bölgeler ile Akdeniz kıyılarında güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, öğleden sonra Marmara´nın batısında, akşam ve gece saatlerinde Marmara bölge geneli ile Batı Karadeniz´in kıyı kesiminde kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Az bulutlu ve açık, akşam saatlerinden sonra parçalı bulutlu 36
İstanbul: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde Avrupa Yakası, gece saatlerinden itibaren il geneli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 31
İzmir: Az bulutlu ve açık 35
Adana: Az bulutlu ve açık 34
Antalya: Az bulutlu ve açık 30
Samsun: Parçalı bulutlu 30
Trabzon: Parçalı ve yer yer çok bulutlu 30
Erzurum: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 30
Van: Parçalı bulutlu 28
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 40
Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2012, 06:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER