Madenciye ayran, su ve poğaça dağıttılar

Bülent Ecevit Üniversitesi Kızılay Gençlik Topluluğu tarafından Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessese Müdürlüğü’nde çalışan maden işçilerine poğaça ve ayran ikram edildi.

Madenciye ayran, su ve poğaça dağıttılar

TTK Üzülmez Müessese Müdürlüğü’nde vardiya çıkışı ve girişi esnasında yapılan ayran ve poğaça dağıtımında işçiler şaşkınlıklarını gizleyemedi.
  Yapılan etkinlikle ilgili olarak açıklamalarda bulunan BEÜ Kızılay Gençlik Topluluğu Başkanı Aykut Aydın madencilerin sadece kötü günde değil iyi günde de hatırlanması gerektiğini belirterek, “Bugün burada BEÜ Kızılay Topluluğu ve Türk Kızılay’ı Zonguldak Şubesi olarak “Soğuk Madene sıcak karşılama” isimli etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Daha önceki sene de benzer etkinlikler yaptık. Projemizin ismi aynıydı ve projemizi gelenekselleştirmek için çaba veriyoruz. Bu sene ise poğaça ve ayran ikramlarında bulunuyoruz. Projemizdeki temel amacımız hem ikramlarda bulunup madencilerimizi hatırlamak biraz da sohbet tadında bir etkinlik düzenlemektir. Ayrıca madencilerimiz hem kötü haberlerle anılıyor biz iste Türkiye’ye Zonguldak’tan örnek olmak istedik.” dedi.


“TÜRKİYE’DE BEÜ KIZILAY KULÜBÜ BİRİNCİ SIRADA”
Yaptığı etkinliklerle BEÜ Kızılay Kulübü’nün Türkiye’de birinci sırada olduğunu ve bir marka haline geldiğini ifade eden Türk Kızılay’ı Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün ise, “Öncelikle BEÜ Kızılay Kulübümüzü cani gönülden tebrik ediyorum. Çünkü BEÜ Kızılay Kulübü Türkiye genelinde markalaştı ve yaptığı etkinliklerle birinci sıradalar. Kendilerini de kutluyoruz. Bu yıl kulübümüz Üzülmez bölgesinde bu etkinliği yapmak istediler ve bugün buradayız. Kötü günde değil iyi günde de madencilerimizle birlikte olmak ve onların dertlerini sıkıntılarını dinlemek için buradayız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2017, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER