Madenciye son veda

Soma'da özel bir maden ocağında çalışan ve önceki gün intihar eden Kerem Biçici son yolculuğuna uğurlandı.

Madenciye son veda

Manisa’nın Soma İlçesinde, özel bir maden ocağında çalışan ve önceki gün evinde ailevi nedenlerinden dolayı bunalıma girdiği ve bu nedenle intihar ettiği iddia edilen evli ve 3 çocuk babası 33 yaşındaki Kerem Biçici, Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde toprağa verildi.
Olay önceki gün Soma ilçesi İnönü Mahallesi Sevinç Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre gece saatlerinde meydana geldiği belirtilen olayda talihsiz adam evinin hemen üst katındaki terasına çıkarak kendisini sundurmaya astı. Yakınlarının haber verilmesiyle olay yerine sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Biçici’nin öldüğünü belirlendi.
Otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilen Kerem Biçici’nin cenazesi sabah saatlerinde Gökçebey İlçesine getirildi. Gökçebey’de öğle Cuma namazına müteakip kılanın cenaze namazının ardından Tepeköy aile mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze törenine, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Soma Zonguldak Bartınlılar Derneği Başkanı Mustafa Sarı, Yönetim Kurulu üyeleri Ramazan Demirkaya ve Ayhan Kaya Biçici’nin Somadaki madenci arkadaşları ve yakınları katıldı.

 
Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2017, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER