MAHKEME KARARINI BEKLİYORLAR&8230;

MAHKEME KARARINI BEKLİYORLAR&8230;
gundemeregli.com- Kısa süreli tartışmaların yaşandığı Ereğli Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifinde sorun; 7 ortaklı bir hatta 3 ortaklı bir minibüsün girmek istemesinden kaynaklandı.

-Ereğli Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz,   

Olayda devam eden bir mahkeme sürecinin olduğunu ve kendilerinin bu mahkeme kararını beklediğini anlatan Akyüz şunları söyledi:

   bir araç Kocaali mahallesinden,   burada bulunan tüm minibüs şoförleri belirlenen bu taşımacılık sayısına göre birbirleri ile ortak olmak durumundalar.

Biz mahkeme kararı ile olayın akıbetini bekliyoruz.  Burada ulaşım hizmetleri bu hatta onay vermiş bununla ilgili sıkıntılar var. Biz mahkeme kararı olmadan Kcaali mahallesinden7 esnafa bir hatta ortak olmadan buradan taşımacılığa başlamasına müsaade edemeyiz. Sıkıntı oradan kaynaklanıyor.

BURS VERMEYEÇALIŞIYORUZ

Biz Çilek Özel Halk Otobüsleri olarak yönetim kurulu maaşlarımızdan öğrencilerin bursu için yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şuanda 2 öğrencimizi okutuyoruz. O öğrencilerimizin her türlü ihtiyacını görüyoruz. Biz bir nevi sosyal sorumluluk ile yardımlaşma duygularımızı da artırmaya çalışıyoruz. Bu sayıyı daha da artıracağız.

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2012, 14:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Suat ESER
Ali Suat ESER - 12 yıl Önce

kutluyorum, özellikle öğrenci okutma duyarlılığınızın örnek olmasını diliyorum.

SIRADAKİ HABER