MHP yeni yönetimi ziyaretlere başladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz. Ereğli yeni ilçe başkanı Rahman Demirtürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

MHP yeni yönetimi ziyaretlere başladı

29 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilen genel kurul sonrasında başkanlık bayrağını Talat Şekerden devir alan Rahman Demirtük, mazbatasını aldıktan hemen sonra ziyaretlerine başladı. Rahman Demirtürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri ilk olarak Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nu makamında ziyaret etti  Ziyarette konuşan Demirtürk, MHP olarak Ereğl için yapılacak olan her göreve hazır olduklarını söyledi. Kaymakam Madenoğlu ise, gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

PROTOKOL ÜYELERİ BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİ…

Demirtürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri ikinci ziyaretlerini  Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı   Mehmet Fatih Camgöz’ü  ziyaret ettiler.  Başsavcı Camgöz göreve yeni seçilen İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve Yönetim Kurulu Üyelerine görevlerinde başarılar diledi.  

Ardından   Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük’ü de ziyaret ettiler. Emniyet Müdürü Fahri Küçük, göreve gelen MHP Ereğli İlçe Yönetim Kurul Üyelerine başarılar diledi. MHP Ereğli Yönetim Kurul üyeleri sırasıyla Mili Eğitim Müdürü Numan Korkmaz a,  Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve Yönetim Kurul Üyelerini, ve ardından Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ünsal Demir’i de ziyaret etti. 

MHP Yönetimi  ziyaretler kapsamında Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve yönetimini de  ziyaret etti. MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, ilçede birlik ve beraberliği sağlamak adına yola çıktıklarını, mahalle ve köy muhtarlarına bu birlik ve beraberliği sağlamak adına önemli görev düştüğünü söyledi. Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ise söz konusu Ereğli olduğunda muhtarlar olarak birlik ve beraberlik için her zaman göreve hazır olduklarını ifade etti.

Protokol üyeleri gerçekleşen ziyaretlerde protokol üyelerinden hayırlı olsun ve başarılar dileklerini alırken, protokol üyeleri ile birlik, beraberlik içerisinde Ereğli’nin daha iyi noktalara geleceğine inandıklarını da vurguladılar.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2017, 07:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER