Motorcular Yılmaz'ı ziyaret etti

Zonguldak Motosiklet Spor Spor Kulübü Derneği (ZMK) başkanı Suat Ölmez ve dernek üyeleri bugün Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a ziyarette bulundu.

Motorcular Yılmaz'ı ziyaret etti

Geçen yıl Ertan Şahin’in 22-23-24 Temmuzda Kozlu Değirmenağzı Plajında yapmak istediği fakat 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle iptal olan 1. Uluslararası Zonguldak Motosiklet festivalinin yapılması için Zonguldak Motosiklet Spor kulübü üyeleri hem fikir alışverişi yapmak için hem de hayırlı olsun ziyaretinde bulundurlar. Başkan Yılmaz ziyaretten memnun kaldıklarını belirterek; bu yarım kalan etkinliğin yapılması için elinden gelen çabayı yapacağına söz verdi.

ZMK başkanı Suat Ölmez ise; “Öncelikle Ertan Şahin başkanımıza Allahtan rahmet diliyorum. Geçtiğimiz yıl çok iyi tanıtımı yapılan uluslararası Zonguldak Motosiklet Festivalinin Hain darbe girişiminden dolayı iptal olmasına üzüldük fakat bu sene festivalimizi izninizle yapmak için görüşmeye geldik. Bizi Makamınıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Festivalimizi geçen yıl birçok şehirde ve ülkede tanıtımını yaptık fakat iptal oldu hem Ertan Başkanımızın ismini yaşatmak hem de Zonguldak’ımızı tanıtmak için bu festivali izniyle yeniden yapmak istiyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2017, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER