Motoruna sıcak takip

Motoruna sıcak takip

Motoruna sıcak takip

Düzcede 5 ay önce kapısının önünden çalınan motorunun peşine düşen Fatih Karadayı isimli vatandaş motorunu park halinde evinden 2 sokak ileride buldu. Hemen polis ekiplerine haber veren Fatih Karadayı motoruna kavuşmanın sevincini yaşadı.
Düzcede Fatih Karadayıya 81 EJ 195 plakalı motosiklet 1 Mayısta Düzce Merkezde Cedidiye mahallesindeki evinin önünden çalındı. Motorunu zincirle korumaya çalışan Fatih Karadayı motoru çalındıktan sonra da motosikletinin ve hırsızın peşini bırakmadı. Polise motorunun çalındığını bildiren Karadayı, Düzcenin her yerinde de motorunu aramaya başladı. Ancak aramalarından da sonuç alamadı. Bulma konusunda ümitleri azalan Fatih Karadayı, sonunda evinden çıkıp işini halletmek üzere hastaneye giderken İstanbul Caddesi üzerinde motorunu gördü. Hemen polis ekiplerine haber veren Fatih Karadayı, olay yerine gelen Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü hırsızlık ekipleri ile birlikte motorda inceleme yaptı. Motorunu çaldığını iddia ettiği kişiyi de polise gösteren Fatih Karadayı motoruna kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.
Polis ekipleri ise motoru çalan hırsız veya hırsızları yakalamak için Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla soruşturma başlattı.

haber

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2017, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER