'Mucizenin İlk Dakikaları'na yoğun ilgi

Mucizenin ilk dakikaları nefes. Doğumdan sonra alınan ilk nefes doğumdan sonra alınan ilk heyecandır… Bu yıl 2.’si gerçekleşen sergide birbirinden farklı fotoğraflar sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

'Mucizenin İlk Dakikaları'na yoğun ilgi

Mucizenin ilk dakikaları ‘Nefes’ doğum ve yeni doğan  fotoğrafları fotoğraf sergisi açıldı.

Ereğlili fotoğraf sanatçısı Nihan Kuzu’nun bugüne dek hazırlamış olduğu birbirinden farklı doğum fotoğrafları sanat severlerle buluştu.

 Fotoğraf sanatçısı Kuzu, Her doğum sonrası mucize anlar var. Annenin bebeğiyle ilk karşılaşması, babaların heyecanlı bakışları, bekleyişleri,  anneanne ve baba annelerin sıcak bakışları tutamadıkları gözyaşları o anlarda gördüğüm heyecanlardır.

Altı yıldır  mucizenin ilk dakikalarını fotoğrafladığını belirten Kuzu, Son bir yıl içinde yaptığım eserlerimden toplam 40 tanesini sanatseverlerin beğenisine sundum. Sergimiz 02 Mayıs 2017 Salı günü akşamına dek sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

TAŞ BOYAMALARA MERAKLI BAKIŞLAR…

Özdemir Park AVM’de ayrıca aynı saatlerde Taş Boyama ve Mask Boyama Sergisi de açıldı.

Taş Boyama sanatçısı Hülya Sönmez birbirinden farklı taşları boyayarak oluşturduğu eserler meraklı ve heyecanlı bakışların ilgi noktası olurken Necla Ahmetreisoğlu’nun mask boyama sergisi de farklı görüntülere sahne oldu.

Sergi açılışına Echomar/Fizyon Hastaneleri Başhekimi Nevzat Çimenoğlu ve eşi Dilek Çimenoğlu, yeni doğan bebekler ve aileleri, alış verişle gelen ailelerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2017, 07:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER