MURAT BOZ KARARINI VERDİ, EREĞLİLİ

Ereğlili olup olmadığı konusunda çeşitli spekülasyonlar yapılan Ünlü Sanatçı Murat Boz Jüri üyesi olarak katıldığı bir yarışma programında Ereğlili olduğun açıkladı. Boz daha önce Kadıköylüyüm açıklaması yaparak Ereğlili hayranları ile Belediye Başkanı Posbıyık´ı üzmüştü.

MURAT BOZ KARARINI VERDİ, EREĞLİLİ

gundemeregli.com-

 

 

Belediye Başkanı Posbıyık Başkanlığında Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonunda yapılan toplantıda gündemde yer alan bazı maddeler görüşülerek karara bağlanırken, bazıları ise bugünkü toplantıya ertelendi.

Açılış ve yoklamanın ardından gündemde yer alan maddeler görüşüldü. Belediye Meclisi´nin 2013 yılı aylık toplantısının her ayın ilk haftası ilk Çarşamba günü toplanması, Belediye Meclisinin 2013 yılında Ağustos ayında izinli sayılmasının karara bağlanmasının ardından denetim komisyonu seçimlerine geçildi. Yapılan gizli oylama sonucunda Cevat Aydın (21), Mithat Güngör (24), Aydın Karadağ (22), Cumhur Nalcı (18) ve Eyüp Karaarslan (23) oy alarak denetim komisyonuna seçilirken oylamada aday olmamasına rağmen Abdülkadir Sözer´e (5) oy çıktı. Oylamanın ardından gündemde yer alan maddeler görüşüldü.

 

 

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2013, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER