O dehşet anlarını anlattılar

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen feci kazadan yaralı kurtulan İsmail Uludağ ve Hüseyin Aydın, yaşadıkları o anları anlattı.

O dehşet anlarını anlattılar

Ereğlide Yalnızçam köyü çıkışı Serdaroğlu mevkiinde hafif ticari kamyonet ile çarpışan Midibüs, yaklaşık 50 metre yükseklikten şarampole yuvarlanmış ve kazada 10 kişi hayatını kaybederken 19 kişi de yaralanmıştı. Yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alınırken, Ereğli Devlet hastanesinde tedavi altına alınan İsmail Uludağ ve Hüseyin Aydın, yaşadıkları o anları anlattı.

 

AMBULANSA HABER VERDİM

  Kazadan hemen sonra kendi imkanları ile arabadan çıkarak yaralılara yardıma koşan ve ambulansı arayarak ekiplerin olay yerine gelmesini sağlayan yaralılardan Hüseyin Aydın, kazanın nasıl olduğunu bile hatırlamadığını söyledi. Aydın konuşmasında Kazada aşağıda ben kendime geldim. Hiç bir şey görmedim ben. Ben kazayı hatırlamıyorum. Arabanın süratli gittiğini gördüm o kadar. Hiç bir şey hatırlamıyorum. Arabadan çıktıktan sonra sağa sola bağırdım. İki kişi üstünde vardı. ben onların yardımına koştum. Kurtarmaya çalıştım. Baktım sol tarafım ağrımaya başladı. Sağa sola bağırdım. Baktım millet geldi. Ağrı başlayınca yol açıktım. Baktım ambulanslar geldi. Ambulansı aradım. ekipler hemen geldi sağ olsunlar. Kazanın nasıl olduğunu anlayamadım. Ben ortada oturuyordum. Cenazeye gittiydik. Cenazeden dönüyorduk ifadelerini kullandı.

  Amcası Mustafa Uludağın cenazesine katılmak için İstanbuldan geldiğini anlatan İsmail Uludağ ise kazdan hatırladığı tek şeyin 4 takla olduğunu söyledi. Uludağ konuşmasında Ağabey anlatacak bir şey yok ki. 4 takla biliyorum başka da bir şey bilmiyorum. Ekipler hemen geldi. Fazla beklemeden. Belki 10, belki 15 dakika sonra hepsi geldi. Hepsinden Allah razı olsun. Benim durumum hakkında bilgi verdiler. Kolumun kırık olduğunu ancak oradaki durumla ilgili bilgi vermediler. Kaza anını hatırlamıyorum. 4 taklayı biliyorum. 4 takla dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2017, 06:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER