ÖLDÜRDÜĞÜ KIZIN FACEBOOK´UN ŞİFRELERİNİ KIRMIŞ

ÖLDÜRDÜĞÜ KIZIN FACEBOOK´UN ŞİFRELERİNİ KIRMIŞ

gundemregli.com-  Yılmaz´ı vurmadan önce Facebook şifresini ele geçirip, ilişkileri sırasında çektiği iddia edilen uygunsuz fotoğraflarını burada yayınladığı da ileri sürüldü.

Anıl Tezcan hakkında, Cumhuriyet Savcısı´nın hazırladığı iddianame doğrultusunda, ´Tasarlayarak adam öldürmek´ ve ´Adam öldürmeye teşebbüs´ suçundan biri ağırlaştırılmış 2 kez ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede, sanık Anıl Tezcan ile Sibel Yılmaz arasında Mayıs 2011´den itibaren gönül ilişkisi başladığı belirtildi. Anıl Tezcan´ın, 30 Ağustos 2011´de yanındayken başka bir erkeğin telefonla aradığı Sibel Yılmaz´a kızıp tartıştığı, ardından bağ evine kaçırıp basit tıbbi müdahale ile iyileşebilir şekilde dövdüğü ve hakarette bulunduğu belirtildi. Sibel Yılmaz´ın şikayeti üzerine de Anıl Tezcan hakkında Alaplı Sulh Ceza Mahkemesi´nde dava açıldığı bilgisi iddianamede yer aldı.

Zonguldak 1´inci Ağır Ceza Mahkemesi´ndeki duruşmada ilk kez hakim karşısına çıkan sanık Anıl Tezcan, 3 aylık gönül ilişkilerinin ardından, Sibel Yılmaz´ın başka bir erkekle görüşmeye başlaması nedeniyle aralarının bozulduğunu ileri sürdü. Anıl Tezcan, mahkemelik olmaları nedeniyle Sibel Yılmaz´ın yakınlarının kendisine yönelik saldırılarının olabileceği kaygısıyla olaydan 5 gün önce tabanca satın aldığını anlattı. Tezcan, Tabanca ile birlikte 40 da mermi aldım. Ormanlık alanda 10- 15 el deneme atışı yaptım. Olay günü adliye kapısında duruşma saatini beklerken Sibel Yılmaz geldi ve önümden geçerken bana bakıp, ´Sana göstereceğim, sen görürsün´ der gibi başını salladı. Adliye önünde Özkan Öztürk ile konuştuğunu görünce bir anda sinirlendim ve tabancayı çıkararak ateş ettim dedi.

.

 

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2012, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER