Ormanlı halkının hizmetine sunuldu

AK Parti MKYK Üyesi Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, “EVET” bürosunun açılışı ve Belediye bünyesine kazandırılan araçların tanıtım törenine katıldı.

Ormanlı halkının hizmetine sunuldu

16 Nisanda yapılacak olan halk oylaması için Ormanlı’da açılan “EVET” seçim bürosu açılışında Milletvekili Hüseyin Özbakır ‘ın bilgilendirme konuşmasına karşılık halk, alkışlarıyla ve  “EVET” sözleriyle desteklediklerini gösterdiler.

Ormanlı Beldesinde düzenlenen programlarda vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Seçim Bürosu açılışında konuşan Özbakır, Yeni sistem için Meclis görevlerinin yaptıklarını, şimdi sizlere anlatmaya başladıklarını belirterek, özetle şunları söyledi;

“Bundan sonra istikrarın devam etmesi ve güçlü hükümetler kurulması için yeni sistemi getiriyoruz. 16 Nisan’da vereceğiniz güçlü bir “EVET” desteğiyle yeni sistemde Cumhurbaşkanın hem yetkilileri artacak, hem de sorumluluğu artacak. Koalisyonlar dönemi baktığımızda Hükümetlerin ortalama ömrü uzun olmuyor. Yeni sistemde Cumhurbaşkanın kararname yetkisi sadece belli konularda vardır. Cumhurbaşkanın çıkaracağı kararnameler Meclisin ve yargının denetimine tabi olacaktır. Yok efendim diktatör olacak deyip, kestirip atıyorlar. Muhalefetler hayır dedirtmek için her türlü yalanı söylüyorlar. İstikrar için birde yeni sisteme Avrupa karşı çıktığı için “EVET” demeliyiz.” 

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Çakır yaptığı konuşmasında, Türkiye’de istikrar ve istikbalin devamı için Ormanlı Halkın ‘Evet’ diyeceğine inandığını ifade ederek, “İnşallah 16 Nisan’da önemli bir virajı hep birlikte geçeceğiz. Bu gelecek 100 yılımızın yönetimin sistemin oylanacağı bir halk oylamasıdır. Geleceğimizle ilgili kararımızda geçmişimize bir bakmak lazım. Yeni sistem iki başlığı ortadan kaldıracaktır. AK Parti dönemi ile istikrar başladı. Bunu çekemeyenlere karşı güçlü bir “EVET” desteği bekliyoruz. Artık eskiye dönemeyiz.” Dedi.

Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol yaptığı konuşmasında, İktidarın nimetlerinden Belde olarak faydalandıklarını belirtti.

Ormanlı’da kendilerini hizmet noktasında yalnız bırakmayan AK Parti Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar’a ve İlçe Başkanı Fatih Çakır’a teşekkür eden Belediye Başkanı Başol, “Biz kimseye ayrım yapmadan hizmet edeceğiz dedik, Allah Şükür bu yönde çalışıyoruz. Bizim hizmet aşkımız bitmez. 16 Nisan’da güçlü “EVET” için çalışmalarımızı yapıyoruz. Ormanlı’da bizleri yalnız bırakmayan Milletvekillerimize, halkımıza teşekkür ediyorum” sözleriyle duygularını ifade etti.

Seçim Bürosu açılışı ardından Ormanlı Belediyesi önünde Belediyeye alınan araçlar için tören düzenlendi. Törende kurdele kesimi ardından 4 yeni araç belde halkının hizmetine dualarla sunuldu. 

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2017, 22:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER