Orta refüjü aştı, kamyonete çarptı

Kdz. Ereğli köprülü kavşakta iki araç birbirine girdi.

Orta refüjü aştı, kamyonete çarptı

Kdz. Ereğlide karşı şeride geçen otomobil hafif ticari kamyonete çarparak durabildi. Her iki aracın da hurdaya döndüğü kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza Müftü mahallesi Devrek Yol ayrımı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Yeşiltepe istikametinden çarşı istikametine giden ve süratli olduğu öğrenilen Cihan İ. (22) idaresinde ki 67 SD 352 plakalı otomobil, sürücüsünün kavşağa hızlı girmesi soncu önce orta refüje çarptı. Kontrolden çıkan otomobil daha sonra yan refüje çarptıktan sonra karşı şeride geçerek Dursun Kertlez (40) idaresinde ki 34 ND 2140 plakalı hafif ticari kamyonete çarptıktan sonra yoldan çıkarak durdur. Kazada otomobilde bulunan ve Üniversite öğrencileri oldukları öğrenilen Hilal Ç. (20), Sümeyye H. (21), Mesut P. (22) ve Abdussamet Ç. (20) ile hafif ticari kamyonet sürücüsü Dursun Kertlez yaralandı. Yaralılar için olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ereğli Devlet ve özel hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı. Kaza yapan sürücü Cihan İ. ise kazadan hemen sonra olay yerinden kaçtığı ve hala bulunamadığı öğrenildi. Aracın içerisinde uyuşturucu madde olduğu konusunda şüphelenen trafik ekipleri olay yerine asayiş ekibi istedi. Arabada inceleme yapan Asayiş ekipleri, herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlayamadı.

Ereğli Devlet hastanesi ve özel hastanelere kaldırılan yaralılardan Mesut P., Abdussamet Ç. ve Dursun Kertlezin müşahede altında tutulduğu Hilal Ç. ve Sümeyye H. nin ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, 19:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER