Özbakır, derneklerde 'Evet'i anlattı

AK Parti MKYK Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Gümüşhaneliler ve Trabzon Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneklerini ziyaret etti.

Özbakır, derneklerde 'Evet'i anlattı

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ile birlikte, Zonguldak Gümüşhaneliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Köksal’ı ve Zonguldak Trabzon Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak’ı ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, yaklaşan Referandum öncesi dernek üyeleri ile sohbet ederek EVET’i anlattı.

Zonguldak Gümüşhaneliler Derneğini Başkanı Yaşar Köksal, derneklerine ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’a teşekkür etti.
Gümüşhaneliler Derneği ziyaretinin ardından AK Parti MKYK Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Zonguldak Trabzon Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak’ı ve yönetim kurulunu ziyaret etti.
Zonguldak Trabzon Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, AK Parti MKYK Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Gerek Gümüşhaneliler, gerekse Trabzonlular derneğinde yoğun ilgi ve alâka ile karşılaşan Özbakır, adetâ sevgi seli etrafında programlardaki yerini aldı.

AK Parti MKYK Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, her iki ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Bizim bir arada huzur içinde yaşamamızı istemedikleri için bu çirkeflikleri yaparak engellemeye çalışıyorlar. Biliyorlar ki Türkiye büyüyor, güçleniyor. Onların engellemeleri bizleri yıldıramaz. Sizlerin de iyi düşünmenizi istiyorum. Burada söz konusu bugün değil yarının Türkiye’sidir onun için sizleri Evet demeye davet ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2017, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER