ÖZEL SİVİL HAVACILIKTAN YILMAZ TUNÇ´A ZİYARET

ÖZEL SİVİL HAVACILIKTAN YILMAZ TUNÇ´A ZİYARET
gundemeregli.com- Zonguldak Özel Sivil Havacılık Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç´u TBMM´deki makamında ziyaret etti.
Zonguldak Özel Sivil Havacılık Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Kahya, Bahattin Emeç, Sadettin Kuloğlu´dan oluşan heyet, TBMM Eski Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Zonguldak Milletvekilleri Özcan Ulupınar´ı ziyaretlerinin ardından AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç´u da makamında ziyaret ederek, havaalanı ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.
Zonguldak Özel Sivil Havacılık Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyeleri Milletvekili Yılmaz Tunç ile gerçekleştirdikleri sohbette, Zonguldak Havaalanının 2007 yılında hizmete girdiğini, Havaalanının 500 bin yolcu kapasiteli olduğunu belirterek, havaalanının işletmesini Zonguldak Özel Sivil Havacılık ve Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak gerçekleştirdiklerini belirttiler.

Milletvekili Yılmaz Tunç, Zonguldak Özel Sivil Havacılık Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyelerine havaalanı ile ilgili çalışmalarından ve ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2012, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER