Parası olanları listeye yazmamak lazım!

ZONGULDAK (AA) - Ereğli Belediye Meclisi haziran ayı oturumu 2. birleşimi yapıldı. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmada, Kent Meydanı Projesi için...

Parası olanları listeye yazmamak lazım!

ZONGULDAK (AA) - Ereğli Belediye Meclisi haziran ayı oturumu 2. birleşimi yapıldı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmada, Kent Meydanı Projesi için İller Bankası'ndan 40 milyon lira kredi kullanılması oylamasına mazeret bildirerek katılmayan meclis üyelerini eleştirdi.

Önümüzdeki dönem meclis üyeliği seçiminde dikkatli olunması gerektiğini belirten Başkan Uysal, "Çok fazla parası olan zenginleri de yazmamak lazım ki ikide bir şehir dışına çıkmasınlar. İş takibi yapmaları için meclise seçilirken bunlara da dikkat etmek lazım. Meclis ayda bir yada ikin gün yapılıyor." ifadelerini kullandı.

Uysal, meclis toplantısına katılmayan AK Parti ve CHP'li Meclis üyelerinin mazeret dilekçelerine de red oyu vererek, "Meclise asıl gelmeme sebebi Kent Meydanı’ndaki borçlanmadır. Ben de, buradan tekrar tekrar üstüne basa basa söylüyorum. Kent Meydanı projesinde ihaleye çıkmamızda hiçbir neden yoktur. Çıkacağız ve yapacağız." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2018, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER