Paylaşım yaptı, dernek ofisinden oldu

Zonguldak Diyaliz-Organ Nakli ve Kronik Hastalar Dayanışma Derneği (ZDOD) Genel Başkanı Ayhan Kefeli, Akdemir aleyhine paylaşımları beğenmesi pahalıya mal oldu.

Paylaşım yaptı, dernek ofisinden oldu

Zonguldak Diyaliz-Organ Nakli ve Kronik Hastalar Dayanışma Derneği (ZDOD) Genel Başkanı Ayhan Kefeli, sosyal medya hesabından Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in hakkında bazı başarısız olayları paylaşınca-beğenince Belediye Başkanı Akdemir’in Belediye Kültür ve Sanat Merkezi’nin en üst katında bulunan dernek odasını boşalttırdığını iddia etti.

Zonguldak Belediyesi Kültür Merkezindeki odada 3,5 senedir dernek faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden ZDOD Genel Başkanı Ayhan Kefeli; “Belediye Başkanı Muharrem Akdemir hakkında sosyal medyada bazı başarısız olaylarını paylaştığım ve beğendiğim için sahsıma yönelik saldırı neticesinde Belediye Başkanı Akdemir, kendi davranışımı derneğimize yansıtmış ve derneğimizi boşaltmıştır.”

“KÜÇÜCÜK BİR ODAYA EBRU KURSU OLUR MU?”

Dernek tabelasının söküldüğünü, kilidin kırılarak malzemelerin boşaltılıp depoya konulmuş olarak gördüklerini söyleyen Kefeli; “Bize de geçen hafta telefon ettiler ve BKM’nin temposundan malzemelerini alın dediler. Burada Bülent Ecevit Üniversitesi Vakfı, Tema Derneği ve karşı taraflarda dernek odaları var. Buraların temizliği yapılıyor ama nedense bizim dernek odamız boşaltılmış. Gerekçe olarak da ebru kursu açılacağı için derneğin boşaltıldığını söylediler. Küçücük bir odaya ebru kursu olur mu?  Bizde depodan malzemeleri alıp Papila iş hanına taşıyoruz. Ben Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in vicdanına bırakıyorum. Benim şahsımın yaptığı hareketi derneğe yansıttığı için kınıyorum. ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, 14:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nihan durmuş
Nihan durmuş - 7 yıl Önce

Bkm de Diyaliz derneğinin 3 senedir kapısı kilitliydi hiç bir zaman orada bi faaliyet olmadı

SIRADAKİ HABER