Posbıyık, Plaj Voleybolu Turnuvasının Başlama Vuruşunu Yaptı

Posbıyık, Plaj Voleybolu Turnuvasının Başlama Vuruşunu Yaptı

Karadeniz Ereğli’de, Barış Plajı’nda kum ve deniz voleyboluna start verildiği bildirildi. Belediye müdürlükler arası deniz ve plaj voleybolu turnuvasının başlama vuruşunu yapan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Barış Plajı’nda spor aktiviteleri de olacak dedik ve hem deniz hem de kum voleybolunu başlatıyoruz. Cumartesi akşamı da canlı müzik dinletileri ve yarışmalar başlıyor. Tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

Ereğli-Alaplı karayolunun Ereğli şehir merkezinden 20 dakika sürüş mesafesindeki günübirlik tatil merkezinde, ‘yüzmek’ dışındaki aktiviteler de başladı. Posbıyık, tesiste oluşturulan kum voleybolu sahasında düzenlenen plaj voleybolu turnuvasını başlattı.
Posbıyık, halkın hizmetine kazandırdıklarını söylediği Barış Plajı’nda, plaj eğlencelerini renklendirecek sportif etkinliklerinde başladığını duyurdu. Posbıyık şunları söyledi:
“Barış Plajı’nda spor aktiviteleri de olacak dedik ve hem deniz hem de kum voleybolunu başlatıyoruz. Bunun için kum getirdik, sahamızı kurduk. Daha kaliteli kum getirmek için de arkadaşlarımız çalışma yapıyor. Plaj voleybolunda ilk olarak belediyedeki müdürlükler arası bir müsabakayla başlıyoruz turnuvaya. Bu hem burada olacak hem denizde voleybol sistemlerini aldık denizde voleybol oynanacak. Bunun yanı sıra ileriki haftalarda Ereğli’deki bürokratların bulunduğu kurumlar arası müsabakalara başlayacağız. Kazananlara ödüller vereceğiz. Tüm halkımızın kullanımına açtık. Cumartesi akşamı da canlı müzik dinletileri ve yarışmalar başlıyor. Herkesi davet ediyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER