SAZDAN ADAM, YAPTIĞI KLİPLE ÜLKEYİ SALLADI

Kdz. Ereğli Belediyesi Cumhuriyet Halk Evleri’nde bağlama kursu veren Halk Eğitim Öğretmenlerinden Mehmet Ali Ürkmez, öğrencileriyle birlikte, Michael Jackson’un ‘They Don’t Care About Us’ isimli şarkısını bağlama, darbuka, keman ve kemençe eşliğinde söyleyerek, Ereğli’yi temsil etti.

SAZDAN ADAM, YAPTIĞI KLİPLE ÜLKEYİ SALLADI

gundemeregli.com Karadeniz Ereğli Belediyesi Cumhuriyet Halkevleri’ndekurs gören ve yaşları 12 ile 50 arasında değişen yaklaşık 50 kursiyer, KaradenizEreğli ve İstanbul başta olmak üzere birçok değişik mekânda, klibin çekimlerinigerçekleştirdi.

Yaklaşık 1 ay süren klibin tamamlanmasının ardındanamatör bağlamacılar Michael Jackson’un 50. ölüm yıldönümüne özel hazırladıklarıklibi sosyal paylaşım sitesi Facebook ve Youtube’de yayınladılar. Amatörcehazırlanan klip izleyenlerin beğenisini kazandı.

 Michael Jackson’ın 5. ölüm yıldönümü olmasınedeniyle klibi, bugün sosyal paylaşıma açan Mehmet Ali Ürkmez, KaradenizEreğli Belediyesi’nin bu klibin hazırlanmasında verdiği her türlü katkıyateşekkür ederken, Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal’ın da klibiyayınlanmadan önce izlediğini ve çok beğendiğini hatırlattı.

‘Sazdan Adam’ lakaplı Ürkmez, Başkan Uysal’ın yerelsanata ve yerel sanatçılara destek olacağını ve bu yolla önünü açacağınainandığını belirterek, ‘Başkanımız Hüseyin Uysal, bu şehirdeki yerelsanatçıların bir yerlere gelmesini istiyor. Önce yerel değerlerimiz diyor.Bunun için belediye olarak her türlü desteği vereceğini söylüyor. BuEreğli’deki tüm yerel  sanatçıları daumutlandırdı.” dedi.  

Mehmet Ali Ürkmez, “Sanatçının ölümünün 5.yıldönümünde kendisini anmak ve hatırasını yaşatmak için amatörce bu çalışmayıyaptık. Bize destek veren Belediye Cumhuriyet Halk Evlerine ve katkı sunanherkese teşekkür ediyorum. Tüm Michael Jackson hayranlarına Türkiye’denselamlar. ” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2014, 07:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER