SEZER ER MEYDANINA ÇIKTI

SEZER ER MEYDANINA ÇIKTI

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Adayı İbrahim Sezer 22 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek olan genel kurul öncesinde ekibiyle birlikte adeta gövde gösterisi yaptı.

Ereğli Damla Organizasyonda aday tanıtım toplantısı yapan Sezer, partililer ve sevenleri tarafından hınca hınç doldurulan salonda &[#]8220;Başkan Sezer&[#]8221; slagonlarıyla karşılandı.

Yoğun kalabalık sebebiyle izdihamın yaşandığı salanda konuşma yapmak üzere alkışlar eşliğin kürsüye gelen Sezer, 22 Ocak tarihinde yapılacak olan genel kurulda delegelerden destek istedi.

Sezer burada yaptığı konuşmasında seçimlerde kazanan kim olursa olsun gerçek kazanın AK Parti&[#]8217;nin olacağını belirterek, göreve gelmeleri halinde yerel seçim çalışmalarına hemen başlayacaklarını üye sayısını ise en az iki kart artıracaklarının sözünü verdi.

BU YOLCULUKTA BENİ YAZNIZ BIRAKMAYIN

Çıktığı bu yolda kendisini yalnız bırakmayan kalabalığa seslenen Sezer şu görüşlere yer verdi:

&[#]8220;Sizlere 22 Ocak ta Büyük Anadolu Otelde gerçekleşecek olan genel kurulda bana ve ekibime vereceğiz destek için şimdiden teşekkür ediyorum. Sevgili dostlar burada toplanmamızın maksadı 22 Ocak&[#]8217;ta yapılacak olan kongrede ilçe başkanlı olacağımı ifade etmek içindir.  Bu yolculukta beni yalnız bırakmadığınız için sağolun.  Geçen Ekim ayı başında başlayan delege seçimleri iptal edildi. 21-25 Kasım tarihinde yeninden seçim yapıldı.  Bizde bu süreçte partimizde delege olması gereken arkadaşların temsilcilik yapan arkadaşlarımızın delege olması için aşırı arzumuz vardı. Partimizde şu anda 8 Bin 300 üye var.  Delegelerimiz oyunu sandık marifetiyle herkes hakkıyla delege oldu.  Kimse eş-dost hatırı için delege olmadı. Tam bir çekişme ve heyecan oldu.  Bu delege tespitinin akabinde arzumuz şuydu. Ereğli&[#]8217;de birlik ve beraberlik sağlanması açsından listenin teke düşürülmesi bizim içinde önemliydi yalnız bu mümkün olmadı. İki liste olması durumunda Ereğli parçalanmayacak. Bu demokratik bir yarış. Ne olursa olsun kazanan AK Parti olacaktır.

Partimiz kurulduğu süreçte 9 Bin 500 üyesi vardı. Bu delege seçimleri öncesinde baktık ki, 10 yılda 8 Bin 300&[#]8217;e düşmüş.  İlçe başkanı olursam 6 ayda kısa sürede en iki katına çıkarmayı düşünüyorum. İnsanlardan kaçan kişilerin bu partiye vereceği çok bir şey yok. Bu şehirde Ak Partiye gönül verenlerle birlikte,  belediye seçimlerine bugünden itibaren seçimlere 2 yıl boyunca hazırlık yapacağız. İlçe ve belde belediyelerini alacağız. 22 Ocak günü yapılacak olan kongreye sonunda Ereğli&[#]8217;ye en iyi hizmete yapacak kadroyu belirleyeceğiz.  Partimizi daha da ileri taşıyacağımıza söz veriyorum. 22 Ocak günü kongreye herkesi davet ediyorum. Bizlere destek verin beni ve ekibimi sizlere, sizleri de Allaha emanet ediyorum.&[#]8221;

Yapılan toplantıya Gülüç, Çaylıoğlu, Kozlu Belediye Başkanları, Ereğli Muhtarlar derneği Başkanı, Ereğli önceki dönem Belediye Başkanı Murat Sesli ve pek çok sivil toplum örgütü temsilcisi ile 327 Ak Parti delegesi katıldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2012, 18:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
ak parti kazandı
ak parti kazandı - 12 yıl Önce

ne 327 si sadece kavaklık ve sarıkorkmaz delegeleri vardı merkezden nasıl oluyorda 327 delege oluyor gerçekleri söyleyin basında doğru yazmış olsun köylerden adamları doldurdular neymşl efendim 327 pah pah.

SIRADAKİ HABER