SEZER VETO YEDİ, ÖZTÜRK´LE DEVAM

SEZER VETO YEDİ, ÖZTÜRK´LE DEVAM

Ak Parti Genel merkezi uzun süredir gündemi meşgul eden AK Parti Kdz. Ereğli ilçe seçimleri öncesinde ismi başkanlık için geçen Adem Öztürk ile İbrahim Sezer&[#]8217;i  dün genel merkeze davet ederek, kararını bildirdi.

Parti´nin teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Ekrem Erdem Öztürk ile yola devam edeceklerini  her iki adaya da bildirdi.

Genel merkezden adaylık olurunu alan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk yönetim kurulunu belirlemek amacıyla çalışmalara başladı.

Tek ve blok liste ile partinin tek adayı olarak seçimlere girecek olan Öztürk,  İbrahim Sezer´in  oluşturacağı yönetime destek vermesini sağlayacak.

Ak Parti genel merkezi Ereğli´de 22 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek olan genel kurulda iki olan aday sayısını bire düşürdü. İlçe Başkanı adayları Adem Öztürk ve İbrahim Sezer ile dakikalar önce görüşen Ak Parti´nin teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Ekrem Erdem Öztürk ile yola devam edeceklerini  her iki adaya da bildirdi.

Gözler şimdi, Sezer´in genel merkezin almış olduğu bu karara uyup uymayacağına çevrildi.

Bilindiği gibi Ak PArti genel merkezi Zonguldak il Başkanı Hamdi Uçar ile birlikte ismi adaylık için geçen tüm adayları bugün saat: 15.00´da Ankara´ya çağırarak, mülakat yapacağını bildirmişti.

Her iki adayla bire bir görüşen Erdem parti kararını her iki adayda bildirdi.

Her iki adayda beraberinde Ak Parti il Başkanı hami Uçar ile birlikte akşam saatlerinde Ak Parti genel merkezinden Zonguldak&[#]8217;a gelmek üzere hareket etti.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2012, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER