Sigara parasıyla 9 altın parası biriktirdi

Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevinde başlatılan 'Sigarayı Bırak, Yıldızı Tak' projesinde sigarayı bırakan yaşlılara altın yıldız takıldı.

Sigara parasıyla 9 altın parası biriktirdi

Sigarayı Bırak, Yıldızı Tak projesinde sigara içmemesine rağmen proje başlangıcından itibaren sigarayı bırakmış gibi para biriktiren Huzurevi müdürü Zeynep Yüksel Ünal da proje başlangıcından bu yana biriktirdiği paralarla 9 adet çeyrek altın satın aldı.

Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal tarafından başlatılan Sigarayı Bırak, Yıldızı Tak projesine sponsor olan Yazıcıoğlu Kuyumculuk, huzurevinde kalıp sigaraya bırakan sakinlere Yıldızlı altın taktı. Yazıcıoğlu Kuyumculuka gelen huzurevi sakinlerinden Melahat Kıcık ve Behiye Erdile yıldızlı altınları Yazıcıoğlu yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Yazıcıoğlu tarafında takıldı.

HUZUREVİ MÜDÜRÜ BİRİKTİRDİĞİ PARA İLE 9 ÇEYREK ALTIN ALDI

Ereğli huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal, 9 Şubat 2016 tarihinde Sigarayı bırakma gününde aldığı karar ile sigara içmemesine rağmen, sigarayı bırakmış gibi yaparak her gün kumbarasına attığı 6 lira ile biriktirdiği 2 bin 190 lira ile 9 adet çeyrek altın aldı. Ünal amaçlarının farkındalık yaratmak olduğunu söylediği konuşmasında Sigara içme yaşının 12 ye indiğini öğrendiğimiz şu günlerde farkındalık yaratmak için başladığımız Sigarayı bırak, Yıldızı tak projesinde sizler bana çok destek verdiniz. Projemiz bundan sonra da devam edecek. Bütün sigara içenlere özellikle gençlerimize tavsiye ediyoruz. İşte bu sizin kazanımınız olacaktır dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2017, 07:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER