Sıkıştığı otomobilden çıkan kedi itfaiyecileri peşinden koşturdu

OTOMOBİLİN ALTINA SIKIŞAN YAVRU KEDİYİ KURTARMAK İÇİN İTFAİYE EKİPLERİ, UZUN SÜRE UĞRAŞ VERDİ. SIKIŞTIĞI YERDEN KENDİSİ KURTULAN KEDİ, KAÇMAYA BAŞLAYINCA İTFAİYE EKİBİ YAVRU KEDİYİ YAKALAMAK İÇİN PEŞİNDEN KOŞTURDU

Sıkıştığı otomobilden çıkan kedi itfaiyecileri peşinden koşturdu

DÜZCE (İHA) – Düzce’de otomobilin altına sıkışan yavru kediyi kurtarmak isteyen itfaiye ekipleri, aracın altından çıkmayan hayvanı kurtarmak için telefondan kedi sesi açtı. Sıkıştığı yerden kendisi kurtulan kedi, kaçmaya başlayınca itfaiye ekibi yavru kediyi yakalamak için peşinden koşturdu.

Düzce’de sanayi çarşısında bakım için getirilen otomobilin altına giren yavru kedi, otomobilin alt kısmında sıkıştı. Kedinin sesini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri geldi. İtfaiye ekibi, uzun süre otomobilin altında kedini kurtarmak için uğraştı. Otomobili motor kısmından ve alt kısmından yavru kediyi otomobilden çıkartmak için çaba harcayan itfaiye ekibi video paylaşım sitesi üzerinden kedi sesi dinleterek yavru kediyi çıkartmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Çabaların ardından yavru kedi sıkıştığı yerden çıkarak sanayideki dükkanlara kaçmaya başladı. Yavru kediyi yakalamaya çalışan itfaiye erleri de yavru kedinin peşinden dükkan dükkan koşturdu. Ancak yavru kedi bir dükkanda otomobil yedek parçaların bulunduğu rafların altına girerek izini kaybettirdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2020, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER