SOYLU EREĞLİ´DEN SESLENDİ

SOYLU EREĞLİ´DEN SESLENDİ
gundemeregli.com-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Türkiye´nin meselelerini bir kabine revizyonuna, bir bakanlık değişimine getirip tıkamanın ve onun üzerinden tartışma yapmanın kendisine göre bir çelişki olduğunu söyledi.

Kabine´de değişiklik olacağına yönelik söylemler ile ilgili soruları yanıtlayan Soylu, şöyle konuştu: AK Parti kurulduğu yıldan itibaren bende dışarıdan izledim. İç yapısını çok daha iyi bir şekilde hissettiğim ve anladığım AK Parti bir takım halinde büyük çalışmalara ve ülkenin dönüşümüne imza attı. Bütün bu meselelerle ilgili AK Parti ile ilgili böyle bir değerlendirmeden hareket etmek elbette basının temel hakkı olabilir. Ama şunu açık yüreklilikle söylemek isterim ki AK Parti her döneminde hem kabine üyeleriyle hem partinin karar vericileriyle ve hem de kadrolarıyla başarılı olduğuna yönelik olarak halkın tam tescilini almıştır. AK Parti hem 2011 seçimlerinde aldığı her iki kişiden birinin oyunun desteği ve hem kamuoyu yoklamalarında halkın desteği ile tabanı genişleyerek büyümektedir. Bu nedenle Türkiye´nin meselelerini bir kabine revizyonuna, bir bakanlık değişimine getirip tıkamak veya üzerinden tartışma yapmak bana göre bir çelişkidir.
AK Parti´nin 2023 hedefine yeni bir heyecanla başladığını anlatan Soylu, şunları söyledi: Partimizin Türkiye´nin geleceğiyle ilgili uğraştığı ciddi meseleler var. AK Parti´nin, ülkemizin kronik problemlerine çözüm arayan ve Türkiye´yi geliştirmeye, dönüştürmeye ve bugüne kadar ele alınmayan meseleyi ele alarak kendi insanlarına standartları yüksek bir yaşam biçimine oluşturmaya dönük bir hakkı var. Bu da sivil hakkıdır. Sivil hak da toplumla her şeyi tartışmaktadır. Bu tür meseleler üzerinde çok durmanın önemli olduğunu düşünmüyorum.
Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2013, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER