Tarım Kredi Kooperatif Market Hizmet Ağını Genişletmeye Devam Ediyor

Tarım Kredi Kooperatif Market Hizmet Ağını Genişletmeye Devam Ediyor

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından doğrudan üreticilerden alınan doğal ve kaliteli ürünleri hesaplı fiyatlarla direkt vatandaşlarımıza ulaştırmak amacıyla faaliyet gösteren Tarım Kredi Kooperatif Market hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Kooperatif Market yeni şubesini bugün Devrek’te törenle açtı.

Marketin açılışına Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market Bölge Müdürü İbrahim Öztürk ve öteki ilgililer katıldı.

Marketin açılış kurdelasını kesen Başkan Çetin Bozkurt, ilçemize hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar dileğinde bulundu. Başkan Bozkurt, Bölge Müdürü İbrahim Öztürk’ten, Devrekli üreticilerin ürünleri ile Devrekli kadın girişimcilerin kurduğu ve adından övgüyle söz ettiren Devrek Güneşi Kooperatifi’nin ürünlerinin de bu markette satılmasını istedi.

Müdür İbrahim Öztürk de Başkan Bozkurt’un bu isteğini ilgili birimlere ileteceğini ve bu konuda gerekenin yapılması yönünde girişimler yapacağını, söyledi. Başkan Bozkurt, Bölge Müdürü İbrahim Öztürk’e açılışın anısına dünyaca ünlü Devrek Bastonu hediye etti.

Market İsmetpaşa Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde hizmet vermeye başladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER