Tombul, ziyaretlerini sürdürdü

‘Memur-Sen’e davet tercihimiz Evet’ konulu konferans katılmak üzere Zonguldak'a gelen Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tombul, ziyaretlerde bulundu.

Tombul, ziyaretlerini sürdürdü

Zonguldak’a ‘Memur-Sen’e davet tercihimiz Evet’ konulu konferans katılmak üzere gelen Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tombul, Çevre İl Müdürünü, Milli Eğitim Müdürünü, Milli Eğitim İl Müdürünü ve TTK Genel Müdürünü ziyaret etti.
Memur- Sen Zonguldak İl Temsilciliği tarafından Genel Maden İşçileri Sendikası Salonunda ‘Memur-Sen’e davet tercihimiz Evet’ konulu konferans katılmak üzere Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tombul, Zonguldak’a geldi. Tombul, beraberinde Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Sağlık-Sen Başkanı Mehmet Ali Kara, Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sedat Güngör ve Memur-Sen’e bağlı sendika başkanları ile birlikte, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Özmen’i, Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’i ve Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdür Vekili Ercan Gebeş’i makamlarında ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER