TSO BUNU HEP YAPIYOR

Alaplı´da düzenlenen kampanyada 100 ünitenin üzerinde kan bağışı yapıldı

TSO BUNU HEP YAPIYOR
gundemeregli.com-Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası ve Kızılay Alaplı Şubesi işbirliği ile geleneksel kan bağışı kampanyasının 8.´incisi gerçekleştirildi.
Alaplı Merkez Camisi önünde düzenlenen kan bağışı ile ilgili bilgiler veren Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, “Bugün Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası ve Alaplı Kızılay Şubesi işbirliği ile bir kan bağışı kampanyası düzenledik. Biz bu yıl kan bağışı kampanyasının 8.incisini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu anlamda meclis başkanıma, yönetim kurulu arkadaşlarıma iş adamlarımıza, üyelerimize ve esnafımıza teşekkür ediyorum. Düzenlediğimiz kan bağışı kampanyamıza yoğun ilgi oldu. Böyle bir kampanyanın devam etmesinin her sivil toplum örgütlerinin bir görevi olduğunu düşünüyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Alaplı TSO Meclis Başkanı Hasan Öztürk de konuşmasında “100 ünitenin üzerinde kan toplandı. Bende bütün temennilere katılıyorum. Kanın ülkemizde zor bulunduğu bir dönemde bu kampanyaların sıkça yapılmasını ve diğer kuruluşlara da örnek olmasını diliyor herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Öte yandan Alaplı Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı da kan bağışı kampanyasına destek verdi.
Kan vermenin önemine değinen Mandacı, “ İstanbul da çalıştığım zamanda yakınlarımıza kan ihtiyacı olduğunda oldukça zorluklar yaşardık. Alaplı ilçemizde kurum ve kuruluşların önderliğinde kan bağışı kampanyaları düzenleniyor. Geçmişteki gibi kan konusunda zorluklar yaşanmıyor. Ben bu konuda Alaplı Muhtarlar Derneği tarafından da kan bağışı kampanyası düzenlenmesini istiyorum. Muhtar olarak ta kendi köyümde kan bağışı kampanyası düzenlemek istiyorum. Köylerimizde de bu tür kan bağışlarının düzenlenmesi ve bu konuda köylülerimizin de bilinçlendirilmesi gerekiyor. Bu konuda da çalışmalar yapmayı düşünüyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2013, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER