TSO ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

TSO ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

gundemeregli.com Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl geleneksel hale getirilen iftar programı Dedeman Otel’de gerçekleştirildi.

İftar yemeğine, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP Zonguldak Milletvekilleri Mehmet Haberal, Ali İhsan Köktürk, CHP İl Başkanı Halil Furat, ZTSO Meclis Başkanı Zafer Sağlam, ZTSO Yöneticileri, Devrek TSO Başkanı Zekayi Bükrü, Çaycuma TSO Başkanı Rıfat Sarsık, Ereğli TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı ve çok sayıda Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı  üyeler ile davetliler katıldı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zafer Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri davetlileri kapıda karşılarken, davetlilerle yakından ilgilendiler.

Yemekte konuşma yapan Zonguldak TSO Meclis Başkanı Zafer Sağlam, Ramazan ayının herkese güzellikler getirmesi dileğinde bulunarak, “Birlikte iftar açmak için bir araya geliyoruz. Pek çok güzel yanları var Ramazan ayının elbette. Hepsinin ötesinde; kocaman bir parça ‘tümüyle benim olsun’ demekten vazgeçip de, bir kısmını bölüp ‘benim oluyorsa onun da olsun’ bilinciyle  paylaşmanın keyfini ve güzelliğini biraz daha idrak ettiğimiz günler geçiriyoruz. Ramazan bereketinin tüm yaşantımızı sarmasını diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2014, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER