Ulupınar hastalar ile ilgilendi, destek istedi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Kdz.Ereğli Devlet Hastanesinde hastalar ile görüştü. Referandum'da ''EVET'' için destek istedi.

Ulupınar hastalar ile ilgilendi, destek istedi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Kdz.Ereğli Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Hastaneye vekalet eden Başhekim yardımcısı Vildan Türkeli’nin karşıladığı Ulupınar’a, Kdz.Ereğli İlçe teşkilatı Başkanı Fatih Çakır ve partililer eşlik etti.

Ulupınar, Türkeli’nden hastanedeki tedaviler ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır, Ereğli’de yapılması planlanan çalışmaları aktardı.

Görüşmede ağırlıklı olarak Ereğli sorunları ve turizm ağırlıklı konular gündemdeydi. Çakır, Metal sektöründe var olan durumu, Limanın daha geniş kapsamlı kullanımı ve beyaz eşya imalathanesi kurulması konusunda görüşlerini aktarırken, Ulupınar da istihdam konusunda fikirlerini aktardı. 

TURİZMİ CANLANDIRMA KONUSUNDA GÖRÜŞTÜLER

Ereğli’de bürokratların biraraya gelerek hazır olan yan sanayi ile hedef koyma konusunda görüşme sağlayacakları öğrenildi. Küçük esnafın da hareketleneceği, Ereğli’nin kurtuluşu olarak bakılıyor. Ereğli’de turizme açılması yönünde bir çok çeşitlilik olduğunu belirten Çakır, ‘’icraata geçme konusunda adım atılması gerekiyor’’ dedi.

Kdz.Ereğli’de Üniversite öğrenci sayısının 4 binlerde olduğu bilgisini alan Özcan Ulupınar, öğrenci sayısını artırma konusunda fikir alışverişinde bulundular. Kdz.Ereğli’de son zamanlarda çok yatırım olduğunu ifade eden Ulupınar, istihdam konusunda ise, ‘’Şuanda işverenler 100 bin eleman alacak ve bu konuda çağrılar yapıyor. Kalifiye eleman yok’’ dedi.

KREŞ TALEBİ AKTARILDI

Kdz.Ereğli Devlet Hastanesinde çalışan doktor, hemşire, sağlık çalışanlarının kreş ile ilgili talebi, Milletvekili Ulupınar’a aktarıldı. Konuya sıcak bakan Ulupınar, Kurum başkanına kreş talebini hemen ileteceklerini söyledi.

TEK TEK HASTALARI DİNLEDİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, görüşmenin ardından poliklinikleri gezerek hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Parti teşkilatı ile birlikte, hastalar ile tek tek selamlaşan Ulupınar, sıkıntılarını dinledi. 16 Nisan’da yapılacak Referandum için ‘’EVET’’ desteği isteyen Ulupınar, vatandaşların taleplerini not aldırdı.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2017, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER