Uysal sözünü tuttu

Kdz.Ereğli Amatör Spor Kulüp yöneticileri, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret ederek teşekkür etti.

Uysal sözünü tuttu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren amatör spor kulüp yöneticileri kendilerine destek veren Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

Kdz. Ereğli Amatör Spor Kulüpleri Grup Sözcüsü ve Zonguldak Ereğlispor 2. Başkanı Kaan Kocaman gerçekleşen ziyarette grubu temsilen şunları söyledi.

‘Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal verdiği sözü tuttu. Her zaman otobüs desteğini bizden esirgemediği gibi maddi yardım yapacağını söylemişti. Bu sözünü de geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Kendisine tüm Ereğli’deki amatör spor kulüpleri adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Biliyoruz ki bu desteği kendisi burada var olduğu sürece devam edecektir.’

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal ise ‘ben her zaman sizlerin yanındayım. Sizler emekçi insanlarsınız. Topluma faydalı işler yapıyorsunuz. Hem maddi hem de manevi olarak her zaman olduğu gibi yine yanınızda olacağım. Sizlerin mutluluğu benim mutluluğumdur. Bu nazik hareketiniz ile beni mutlu ettiniz. Teşekkür ederim’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2017, 07:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER