VAY BE

ZONGULDAK BU DEDİKODULARLA ÇALKALANIYOR.İDDİALAR DOĞRU MU?

VAY BE

Zonguldaka yayın yapan nitelikli gazetecinin  sık sık Zonguldak Bürokratlarından haber aldığını, bu haberleri zaman, zaman şantaj olarak kullandığı iddialarının kamuoyunu sarstığını dile getirdik.
Son gelişme olarak Zonguldak Hastaneleri Genel Sekreterliği Yemek İhalesinin iptalinden sonra, bazı işadamlarını arayarak; Benim bürokratlarla aram çok iyi(!) Size yardımcı olurum. Fakat bazı sıkıntılarım var! dediği doğru mu?
Zonguldakta sokağa taşan bu söylemler üzerine malum bürokratların nasıl bir tutum izleyeceği merak edilirken, ilgili yayın kurumunun Devlet içinde Bürokrat zincirini kim, ya da kimler sağlıyor? Merak ediliyor. Bu konunun takipçisi olarak kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz.
Aylardır Milletvekillerine, bazı bürokratlara, İş adamlarına aba altından sopa gösteren nitelikli gazeteci bu gücü hakikaten hangi bürokrattan aldığı merak edilirken bu gazeteye bilgi, belge sızdıran valilik çalışanları var mı?
Öte yandan sahtecilikle, haksız yere fazla ilan parası almakla suçlanan ve hakkında soruşturma olan, Çete davalarına adı karışmış bu kişinin asılsız haberlerine dur diyecek makam arayan vatandaşların sesi olmaya kararlıyız ve devam edeceğiz
Gündem Gazetesi olarak bu konuların takipcisi olmaya devam edeceğiz.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2017, 12:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
vayyy beeee
vayyy beeee - 7 yıl Önce

bu pıs kokular burnumuza gelıyo bu soyledıklerını her yerde duyar olduk sonuc beklıyoruz ayıpayıp

Kömür kentli
Kömür kentli - 7 yıl Önce

Şehir şehir olmaktan çıktı bu gibi adamlar yüzünden.

SIRADAKİ HABER